Semesterhus i Abruzzo

Sköna Abruzzo lockar med härliga stränder, förtrollande natur och spännande städer. Det bästa sättet att lära känna regionen är förstås genom att hyra hus i Abruzzo. Då får du en mer genuin och persnolig upplevelse där du har möjlighet till att leva lite som lokalbefolkningen. 

Ett semesterhus i Abruzzo, en region i mellersta Italien, bjuder på många möjligheter för en avkopplande semester. Väljer du att hyra hus eller semesterlägenhet i Abruzzo, kan du här utforska tre nationalparker och nästan 40 skyddade områden. Besök framför allt Abruzzo nationalpark Gran Sasso och Majella.

Upplev Abruzzos natur med semesterhus som bas

Populära semesterhus i Abruzzo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Abruzzo

Loading...

Semesterhus med pool i Abruzzo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Abruzzo

Loading...

Upptäck Abruzzo genom att hyra hus

Under vistelsen i ett semesterhus i Italien behöver du inte sakna hav och berg. Detta då ett semesterhus i Abruzzo är den perfekta utgångspunkten för utflykter till bergen och regionens skidorter, men även för en badsemester vid de italienska stränderna.

Genom att hyra hus i regionen så kan du ta del av attraktionsutbudet som inkluderar kulturella besök på muséer och historiska byggnader. Boka en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Abruzzo och njut av hav, kullar, berg och intressanta städer året om.

Abruzzo är inte bara naturupplevelser. Regionen har också ett rikt historiskt och konstnärligt arv. En av de tveklöst vackraste städerna är L' Aquila. Här finns även andra intressanta städer som Atri, som är en av de äldsta i Italien och Chieti, Teramo, Campli, Sulmona och många, många fler.

Väljer du att hyra hus i Abruzzo får du en fantastisk möjlighet att ta del av det lokala köket. I Abruzzi erbjuds en mängd olika specialiteter som till exempel söta desserter, pastarätter, kötträtter, skaldjur och tryffel. I regionen finner du också ett brett utbud av berömda ostar.

Utforska matkulturen i Abruzzo, Italien

Boka en av alla semesterbostäder i Abruzzo

Är du intresserad av att hyra hus i Abruzzo, kan du välja bland många härliga semesterhus men också lägenheter här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst. NOVASOL har semesterbostäder i Abruzzo i alla storlekar och prisklasser: från enkla semesterlägenheter vid kusten, till storslagna villor inåt landet. Vissa också med pool.

Det är tryggt att hyra hus i Italien hos oss då alla våra semesterhus i Abruzzo och resten av landet är besökta innan intag av vår duktiga personal. Tillsammans med att såväl bokning som betalning av hyra sker genom NOVASOL, gör detta att du säkert kan boka ditt boende samtidigt som du kan njuta av det genuina med en privatägd semesterbostad. Har du frågor kring våra semesterbostäder är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Varmt välkommen till NOVASOL när du ska hyra hus i Abruzzo!