Semesterhus i Apulien

Hyr hus i apulien för nästa Italiensemester

Semesterhus i Apulien

Tillbringa sommaren i ett semesterhus i Apulien! Här kan du känna historiens vingslag, koppla av på stranden och njuta av god mat. Vi på NOVASOL kan erbjuda en rad olika semesterbostäder i Apulien.

Apulien utgör själva klacken på den så kallade italienska stöveln. Här är badsäsongen är lång - ungefär från maj till oktober. Med ett semesterhus i Apulien får du mycket att se och att göra. Området erbjuder vackra kyrkor, mäktiga borgar, spännande museer och kulinariska upplevelser.

Populära semesterhus i Apulien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Apulien

Loading...

Semesterhus med pool i Apulien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Apulien

Loading...

Upplev den italienska kulturen

När du installerat dig i ditt semesterhus i Italien är det dags att uppleva allt som Apulien har att erbjuda. Besök till exempel regionens huvudort, Bari, med dess gamla stadsdel och vackra medeltidsarkitektur, fantastiska matställen och spännande affärer. Att hyra hus i Apulien är också ett bra tillfälle att besöka den historiska staden Lecce där du kan titta på den vackra katedralen, basilikan Santa Croce och stadens romerska amfiteater.

Med ett semesterhus i Apulien får du en bra bas för utflykter. Ta en tur till den paradislika stranden vid Porto Cesareo eller de långa sandstränderna vid Gallipoli, besök de pittoreska byarna Ostuni och Cisternino eller ta båten över till Grekland.

Ska du hyra hus i Italien får du inte missa chansen att smaka på det lokala köket i Apulien. Under vistelsen i ett semesterhus i Apulien måste du smaka på det traditionella brödet Altamura, regionens olivolja, osten Caciocavallo silano och den mättande rätten maccheroni al forno. Häll upp ett glas av regionens dessertvin, Aleatico di Puglia, och njut av utsikten från terrassen.

Semesterhus i form av Trullis i Apulien

Ett klick från att hyra hus i Apulien

NOVASOL har hyrt ut boende i Italien sedan mitten på 00-talet och kan erbjuda ett härligt utbud semesterbostäder i Apulien. Vi har traditionella semesterhus i Apulien, bland annat de konformade runda husen som kallas ”trulli” men även gammaldags bondgårdar som går under beteckningen ”masserie”.

Om du är intresserad av att hyra hus i Apulien kan du boka här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst. Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hyra hus i Italien och ordna med praktiska detaljer kring ditt boende. Välkommen till våra semesterhus i Apulien!