Semesterhus i Lecce

Drömmer du om att hyra hus i Apulien? Med ett semesterhus i Lecce får du en fantastisk möjlighet att uppleva historia, arkitektur, strandliv och god mat.

Från ovan ser hela Italien ut som en stövel och bor du i ett semesterhus i Lecce semestrar du mitt på klacken i regionen Apulien. Lecce är belägen nära kusten några mil från staden Brindisi och har en anrik historia. Här finns kyrkor, museer, borgar och lokala specialiteter.

Case vacanza a Lecce

Populära semesterhus i Lecce

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lecce

Loading...

Semesterhus med pool i Lecce

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lecce

Loading...

Upplev historiska Lecce

Tänk att vakna till ännu en solig dag i ett semesterhus i Lecce. Ät en lyxig frukost med familjen och planera inför dagens eskapader i Apulien. Ska du hyra hus i Lecce får du många tillfällen att njuta av sol och bad. Vid Porto Cesareo kan du koppla av på stranden och svalka dig i det turkosblå vattnet. Andra vackra stränder i området är stranden vid Gallipoli.

Tröttnar du på strandlivet finns mycket annat att göra. Med ett semesterhus i Lecce kan du gå på upptäcktsfärd i staden och beundra alla byggnader i barock stil. Några exempel på sevärdheter är den vackra katedralen, den imponerande basilikan Santa Croce och stadens mäktiga borg. I Lecce finns även en romersk amfiteater och intressanta arkeologimuseer.

Att hyra hus i Lecce med omnejd är också en fantastisk möjlighet att uppleva italiensk kultur. Bor ni i Apulien måste ni smaka på den lokalproducerande olivoljan, traktens bröd Altamura och osten Caciocavallo silano. Avsluta gärna måltiden med ett glas av det söta dessertvinet Aleatico di Puglia.

Testa på att hyra hus i Lecce med omnejd

Är du intresserad av en av Novasols semesterbostäder i Lecce, kan du hyra hus i Apulien online eller via telefon. Alla våra semesterhus i Italien är privatägda, vilket gör att vi kan erbjuda hus i områden som annars är otillgängliga för turister och där du får uppleva den italienska kulturen på nära håll. Har du frågor om att hyra hus i Lecce via Novasol, är du alltid välkommen att ringa. Vi berättar gärna mer om våra semesterbostäder i Lecce med omnejd.