Hyra hus i Lombardiet

Utsikt i Lombardiet

Hyra hus i Lombardiet

Genom har hyra hus i Lombardiet under din nästa semester i Italien kommer du att kunna ta del av allt från de populäraste shoppinggatorna i Milano till de vackraste av platser runt Gardasjön. Ena dagen kan du strosa runt bland trendiga butiker, ta en cappuccino på något mysigt café och besöka en av världens största kyrkor. Nästa dag kan du ta en båttur på Gardasjön och njuta av otroligt vackra vyer, stanna till vid någon av de mysiga byarna och ta en promenad längst strandkanten. Oavsett om du vill uppleva det senaste modet eller njuta av vackra naturupplevelser under dina lediga dagar kommer du att få en riktigt härlig semester i Lombardiet!

Populära semesterhus i Lombardiet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lombardiet

Loading...

Semesterhus med pool i Lombardiet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lombardiet

Loading...

Mellan Alperna och Poslätten

Lombardiet hittar du i norra Italien mellan Alperna och Poslätten. Det är den folkrikaste regionen i Italien och här finns gott om både vackra och intressanta platser att besöka. Om du vill hyra semesterlägenhet i Lombardiet är det lätt att ta sig hit, det är bara att ta flyget till Milano eller varför inte ta bilen? På så sätt slipper du ha några tider att passa och du kan lätt utforska området när du väl är på plats. Vi har ett brett utbud av semesterhus i Lombardiet, så oavsett vad du vill upptäcka under din semester får du en bra utgångspunkt genom att hyra hus i Lombardiet.

Vacker vy i Lombardiet

Italiens största sjö

För dig som vill njuta av natur, kultur och mycket avkoppling är Gardasjön, Italiens största och mest kända sjö, det perfekta resmålet. Sjön ligger i norra Italien, mellan Venedig och Milano vid Alpernas fäste. Genom att hyra hus i Lombardiet kan du lära känna den vackra sjön och de små och mysiga byarna som ligger utmed. 

Sjön bildades under istiden och lockar med klart glittrande vatten. Genom att utforska sjön med båt tar du dig lätt mellan de olika charmiga byarna. Gardasjöns sydligaste stad är Desenzano och här kan du shoppa, se monument från bland annat Romartiden och promenera längs med stranden. Kanske vackraste av byarna är Sirmione som ser ut att vara hämtad ur en saga. Du får inte heller missa Riva del Garda, vinrika Bardolino eller cykel- och vandringsvänliga Limone Sul Garda och Malcesine. 

Om du väljer att hyra något av våra semesterhus i Italien och besöker Gardasjön finns det något att göra för hela familjen. För den som vill vara aktiv på semestern finns här gott om härliga vandringsleder och på båda sidor om sjön finns det golfbanor. För den som vill njuta av sol och bad finns här många fina stränder och mellan maj och september finns det gott om solchanser. 

Vintersemester i Lombardiet

Designhuvudstaden

Milano är huvudort i Lombardiet och är Italiens näst största stad. Staden är en av Europas hetaste modestäder och varje år väljer både italienska och internationella modeskapare att visa sina nyaste kollektioner just här. Förutom de senaste trenderna och moderiktiga människor finns det gott om historiska byggnader i Milano. Om du är intresserad av vackra byggnader och vill hyra semesterlägenhet i Italien är Milano ett hett tips! I Milanos historiska kärna finner du flera av stadens mest kända byggnader. Den mäktiga katedralen Duomo som är en av världens största kyrkor ser du om du strosa runt på torget Piazza del Duomo. Inte långt därifrån ligger det världsberömda operahuset La Scala som säljer slut sina biljetter nästan innan de släppts. Här ligger även gallerian Vittorio Emanuele II där det finns gott och restauranger, affärer och caféer. I Milano hittar du allt från traditionell italiensk husmanskost till rätter med inslag av nya influenser. På restaurangerna kan du utöver pasta och pizza alltså njuta av en asiatisk, arabisk eller afrikansk middag.

Möjlighet till kulturupplevelser

Semester i Lombardiet med NOVASOL

Sedan 1968 har NOVASOL arbetat med stuguthyrning och idag är vi Europas ledande stugförmedling med ett brett utbud av både semesterhus och semesterlägenheter i Lombardiet. Vi besiktigar alltid alla våra boenden innan vi tar in dem i vårt utbud för att vara säkra på att de håller den kvalité våra gäster efterfrågar. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra hus i Lombardiet hos NOVASOL. 

Det finns flera fördelar med att hyra ett semesterhus. Det bästa är att du kan bestämma helt själv hur du vill spendera din semester, du har inga tider att passa eller några andra att anpassa dig efter. Du kan känna dig precis som hemma, fast du är på semester. När du gör en bokning hos NOVASOL ingår alltid vårt Trygghetspaket, helt utan extra kostnad. Detta paket innebär bland annat att du kan avboka din resa om du inte har möjlighet att åka på din semester om du exempelvis blivit sjuk eller arbetslös. 

Genom att göra en sökning direkt här på hemsidan kan du hitta ett boende i Lombardiet som passar just dig och ditt resesällskap. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något är det bara att ringa till oss på så hjälper vi dig. Välkommen till NOVASOL och våra semesterhus i Lombardiet!