Semesterhus i Toscana

Hyr hus i vackra Toscana

Semesterhus i Toscana

Hos oss på NOVASOL kan du välja bland ett stort urval av semesterhus i Toscana. Sköna Toscana är en omtyckt plats att semestra på och det är inte konstigt att folk återvänder år efter år. Bor du i en av NOVASOLs semesterbostäder i Toscana får du njuta av fantastisk natur, välsmakande mat och kulturupplevelser som tar andan ur de flesta.

Populära semesterhus i Toscana

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Toscana

Loading...

Semesterhus med pool i Toscana

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Toscana

Loading...

Semesterhus i Toscana från norr till söder

Den södra delen av Toscana kallas av många för 'klassiska Toscana' och är mer besökt av turister än den norra delen. Med ett semesterhus i Toscana kan du uppleva staden San Gimignano som är vida berömd för sina torn som byggdes av stadens välbärgade familjer som en maktdemonstration. Ska du hyra hus i Toscana måste du också passa på att ta en dagsutflykt till vinstaden Montepulciano.

Norrut finns det färre turister men lika vacker natur. Njut till exempel av bildsköna Garfagnanadalen, marknaden i Castelnuovo di Garfargnana och andra vackra byar i området. Havet, de världsberömda åsarna och de stolta cypress- och olivträden utgör den enastående ramen för regionen Toscana. Toscana är vaggan för många konstnärer och tänkare som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci och Rafael.

Hur gör jag för att hyra hus i Toscana?

Vill du hyra hus i Toscana, är NOVASOL ett bra val. Alla våra semesterhus i Toscana är kvalitetssäkrade då vi själva har besökt och gått igenom dem innan de tagits in i sortimentet. Detta som en trygghet för dig som vill hyra hus eller lägenhet här. Samtliga semesterhus i Italien är också privatägda vilket gör att du får ett varierat och personligt utbud att välja mellan och kommer också närmare resmålet. Lev med andra ord som italienaren själv i Italien.

Att hyra hus i Toscana är enkelt. Du gör en sökning på vår hemsida så visas alla lediga semesterbostäder i Toscana under den period du har valt. Du kan själv välja vilka kriterier som är viktiga för ditt boende. Till exempel hur långt från badmöjlighet som semesterbostaden ska ligga eller om den ska vara med pool. Flera boenden i Toscana hos oss har pool, antingen en egen som du har alldeles själv, eller en gemensam som delas med några andra semesterbostäder. Detta står beskrivet på presentationen för varje boende. Du kan sedan boka ditt semesterhus i Toscana direkt via huspresentationen här på hemsidan. Tryggt, enkelt och bekvämt. Du är självklart även välkommen att ringa till oss för att få hjälp att hyra hus i Toscana.