Hyra hus i Volterra

Fira semester genom att hyra hus i Volterra som ligger i närheten av den gamla charmiga staden San Gimignano. Volterra är en gammal etruskstad som ursprungligen var två gånger så stor än den är idag. Dessvärre har stora delar av den nötts bort men man kan fortfarande se spår av etrusktiderna till exempel vid Porta all'Arco, en av stadens gamla stadsportar.

Om du vill fira semester i Toscana kan du hyra semesterboende i Volterra. Vi på NOVASOL har många fantastiska semesterbostäder att välja mellan över hela Italien. Nyrenoverade bondhus, vackert belägna landställen, spännande lägenheter. Se vårt stora utbud redan idag och boka ditt drömhus - det är enkelt och det går snabbt.

Semesterlägenhet med pool i Volterra

Populära semesterhus i Volterra

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Volterra

Loading...

Semesterhus med pool i Volterra

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Volterra

Loading...

Upptäck spännande sevärdheter och aktiviteter

När du har valt att boka boende i Volterra får du en härlig semester fylld med underbara intryck. Staden ligger i det vackra bergslandskapet i provinsen Pisa. Rådhuset Palazzo dei Priori är en av Italiens vackraste platser. Palazzo dei Priori som ligger i centrum av staden. Rådhuset hör även till en av de äldsta byggnaderna i sitt slag i hela Toscana. Volterra är även hem åt tortyrmuseet Mesuo della Tortura.  En annan sevärdhet av något trevligare slag är stadens gamla stadsport Porta all'Arco. Med andra ord: glöm inte kameran, här finns massor av oförglömliga motiv till semesteralbumet.

Med ett semesterhus i Volterra har du ett bra utgångsläge för dig som vill ha en aktiv semester. Här kan du enkelt utforska de vackra naturreservatet som bjuder på stora skogar, floder och berg. Tillsammans skapar de ett magisk landskap. Ett tips är att besöka Pavone Valley, Baliklipperies och de två naturreservaten Montenero och Berignone. Med andra ord en perfekt utflykt för hela familjen.

Härlig utsikt över landskapet från Volterra

Toscana – en kulinarisk upplevelse

När du valt ett av våra boende i Volterra måste du njuta av den goda inhemska maten och viner som regionen Toscana är känt för. 

Under er semester måste ni prova på Fiorentinabiffen som är en lokal specialitet. Annars är även en klassisk italiensk pizza att rekommendera. Bland vinerna bör du smaka på de lokala Chianti-vinerna. Varför inte ta en tur ut till någon av de lokala vingårdarna i Toscana.

Hyra hus med pool i Volterra direkt online

Vi på NOVASOL har varit verksamma inom stuguthyrning sedan slutet på 60-talet. Genom årens lopp har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kan idag erbjuda både trygghet och kvalité för dig som bokar boende i Volterra genom oss. 

NOVASOL har ett gott om semesterhus med pool i Toscana och Volterra är inget undantag . Med oss hittar du semesterbostäder som passar alla behov och prisklasser och du kan välja mellan att boka direkt online eller kontakta vår kundservice.

Välkommen att boka boende i Toscana hos oss på NOVASOL för din nästa semester.