Hyra semesterhus och lägenheter i Dicomano

Dicomano är en vacker, fridfull liten stad nära floden Sieve. Detta trevliga område i Toscana passar fint för en härlig semester. Staden ligger centralt i Italien, nära Florens och i ett område som på många sätt utgör sinnebilden för vad du föreställer dig när du hör Toscana. De många sevärdheterna i området når du bäst genom att hyra hus i Dicomano.

vacker vy mot Dicomano

Populära semesterhus i Dicomano

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Dicomano

Loading...

Semesterhus med pool i Dicomano

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Dicomano

Loading...

Upplevelser i Dicomano

Liksom många andra små städer i Toscana kan du blanda närheten till naturen med utmärkt shopping och matupplevelser utöver det vanliga. Du kan bo mitt i naturen men bara en halvtimme bort finns storstaden med shoppingstråk, många restauranger och caféer när du hyr boende i Toscana hos NOVASOL.

Det rullande landskapet med härliga skogspartier med främst lövträd som Ek, Bok eller Kastanjer, med flera större eller mindre floder bjuder in till fantastiska promenader. När du bestämt dig att hyra hus i Dicomano kommer du säkert inte att ångra dig.Många större eller mindre gårdar i området producerar förstklassiga viner, oliver och andra matvaror som i sig kan vara värda ett besök.

Även på hösten är Dicomano ett trevligt semestermål. De många vackra färgerna, det milda vädret och den lugna atmosfären erbjuder avkoppling och lugn från en hektisk vardag. Många av våra boenden i Toscana har dessutom egen pool så att badsemestern är given.

ett av husen du kan hyra i Toscana

Hyra hus i Toscana med NOVASOL

Känn dig som hemma, kom och gå som du vill och bo autentiskt med NOVASOL. Våra kvalitetssäkrade hus finns av alla storlekar, stilar och prisklasser. Bland våra semesterhus och semesterlägenheter i Toscana hittar du vackra villor, ståtliga herrgårdar och traditionella lantbostäder, men också lägenheter för alla smaker.

Vill du tillbringa din nästa semester i Italien? Kanske hyra hus i Toscana? Då har du hittat helt rätt hos oss på NOVASOL.Hos oss kan du hitta ditt drömhus, härliga semesterlägenheter eller stugor i nästan hela Europa.

NOVASOL har över 50 års erfarenhet av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter och då vi ständigt har kunnat förbättra vårt utbud och haft chansen att starta kontor i fler och fler länder. På så sätt har vi kunnat utöka vårt utbud och vår erfarenhet. Vi hoppas och tror att du som vill hyra hus i Toscana ska hitta rätt hos oss och känna dig trygg med att boka din nästa semesterbostad hos NOVASOL.

Varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att boka ditt boende i Dicomano på telefon och besvarar gärna dina frågor.