Semesterhus i Arezzo

Vill du utforska Toscanas landsbygd, är det en god idé att hyra hus i Cortona eller närbelägna Arezzo. Med ett semesterhus i Cortona eller Arezzo får du gott om tid att njuta av sköna Italien. NOVASOL har ett varierat utbud semesterbostäder i Arezzo och Cortona.

Feriehus i Arezzo

Populära semesterhus i Arezzo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Arezzo

Loading...

Semesterhus med pool i Arezzo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Arezzo

Loading...

Två härliga städer i Toscana

Arezzo är en vacker stad i regionen Toscana. Den som ska hyra hus i Arezzo kommer snart att upptäcka hur historien har satt sina spår i staden. Här kan du finna byggnader från både renässansen och 1300-talet. Med ett semesterhus i Arezzo har du nära till den romerska amfiteatern, kyrkan Santa Maria delle Pieve och den gotiska katedralen.

Även staden Cortona har ett rikt arv från forna tider. Om du har tänkt hyra hus i Cortona i östra Toscana, kommer du kunna njuta av arkitektur, historia och god mat. Hyr du semesterhus i Cortona får du också tillfälle att åka till närbelägna Montepulciano för att besöka vingårdar.

Oavsett om du hyr en av Novasols semesterbostäder i Arezzo eller Cortona, kan du se fram emot en skön semester. Med ett semesterhus i Arezzo bor du nära förtrollande Florens och den lilla republiken San Marino. Bor du i en av alla semesterbostäder i Cortona eller Arezzo får du även många tillfällen att vandra och cykla på Toscanas landsbygd.

Boka Toscana online eller över telefon

Om du vill upptäcka charmen med ett semesterhus i Toscana är du välkommen till Novasol för att hyra hus i Arezzo och Cortona. Novasol har ett varierat utbud semesterbostäder i Cortona om du är intresserad av att hyra hus i Italien. Vi har semesterbostäder i Arezzo och Cortona i alla storlekar och prisklasser: allt från enkla stugor och lägenheter till storslagna villor.

Här på hemsidan kan du själv välja de sökkriterier som är viktiga för dig, kanske önskar du ett semesterhus i Toscana som har utomhuspool eller välkomnar husdjur. När du hittat ditt drömhus är det bara att hyra hus i Cortona eller Arezzo direkt online. Har du praktiska frågor kring ditt boende eller vill ha hjälp att hyra hus i Italien, är du välkommen att kontakta vår svenska kundtjänst.