Semesterhus i Palaia

Få en bra utgångspunkt för en härlig semester i ett av våra lokala sommarhus i Palaia.

Med NOVASOL kan du fira semester över hela Italien - varför inte börja här i Palaia?

Palaia i Pisaprovinsen är en trevlig italiensk stad som ligger i Toscanaregionen precis mitt emellan Pisa och Florens. Här är du nära de bästa kulturella och kulinariska upplevelserna samtidigt som det finns badstränder och brusande hav inom rimligt avstånd.

Med NOVASOL kan du välja mellan flera olika slags semesterhus i Palaia. Vi har till exempel härliga gamla bondhus som blivit renoverade och ombyggda till charmerande semesterbostäder. Se alla bilder och beskrivningar och boka ditt hus snabbt och enkelt.

När du har njutit av livet i din helt egna semesteridyll i Palaia finns det massor av härliga ställen att besöka i närheten. Florens, Pisa, Siena och San Gimignano är bara några av de skönaste toscanska städerna som lockar med en mängd sevärdheter. En tur til hamnstaden Livorno med härliga sandstränder och goda badmöjligheter är inte heller ett dåligt alternativ.

Vare sig du planerar en semester längre fram eller om du vill resa här och nu så har Novasol alltid bra erbjudanden för dig. Vi glädjer oss att ordna tak över huvudet för dig och din familj.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Toscana hos NOVASOL för att utforska mer av vackra Italien!

Ferien in Pisa

Populära semesterhus i Palaia

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Palaia

Loading...

Semesterhus med pool i Palaia

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Palaia

Loading...