Semesterhus i San Gimignano

Drömmer du om att hyra hus i Toscana? Då är ett semesterhus i San Gimignano ett bra val. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i San Gimignano får du uppleva italiensk medeltid, vacker natur och god mat.

San Gimignano ligger i Toscana i provinsen Siena och är staden med de många tornen. Några av stadens rikaste familjer konkurrerade förr i tiden om vems torn som var mest storslaget. De som hade mod och medel till att bygga flest och högst vann störst anseende. Många av tornen står fortfarande kvar i dag och går att beskådas om du hyr semesterbostad i Italien.

San Gimignano i Italien

Populära semesterhus i San Gimignano

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i San Gimignano

Loading...

Res tillbaka till medeltiden

Att hyra hus i San Gimignano är som att resa bakåt i tiden. Gå en promenad genom de snirkliga gatorna i San Gimignano och upplev medeltiden. Staden är fantastiskt vacker och betagande. Njut av ett besök till stadens kyrka, rys dig igenom stadens tortyrmuseum och beundra de höga tornen som väckt sådan avundsjuka genom åren. Med ett semesterhus i San Gimignano får du även tid att smaka på regionens delikatesser som vit tryffel, toscansk skinka och vinet Chianti Classico.

Vackra Toscana har är ett perfekt ställe att semestra på. Genom att hyra hus i San Gimignano, får du uppleva regionen i din egen takt. Ta en dagstur in till den historiska provinshuvudorten Siena eller upplev Florens skönhet. Ska du hyra hus i området rekommenderas även en tur till naturreservatet Castelvecchio eller en cykeltur på Toscanas landsbygd.

Utsikt över San Gimignano i Toscana

Unika semesterbostäder som förgyller semestern

NOVASOL hyr ut sköna semesterbostäder i San Gimignano och i resten av Italien. Väljer du att hyra hus i Toscana via oss, kan du själv bestämma husets standard. Vi har allt från enkla stugor till charmiga lägenheter med utsikt över stan och lyxigare semesterhus med pool. Ska du hyra semesterbostad i Italien, kan du även beställa extraservice som egen kock eller städhjälp till vissa av våra bostäder.

Blev du sugen på att hyra hus i San Gimignano, kan du boka hus online eller kontakta NOVASOLs kundtjänst. Har du några frågor om våra semesterhus och lägenheter, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hus i San Gimignano med pool