Hyra hus i Camporgiano

Om du vill uppleva och upptäcka det vackra Toscana vill vi lyfta fram möjligheten att hyra hus i den trevliga lilla staden Camporgiano som ligger på de gröna bergsluttningarna vid floden Serchio, mellan Apuanska alperna och Apenninerna.

Runtom Camporgiano ligger flera vackra byar längs floden. Dessa lockar med historiska byggnader, gränder och monument och en underbar natur. Hos NOVASOL kan du välja mellan många semesterhus och lägenheter för alla smaker.

Genom att hyra hus i Camporgiano kan du uppleva den historiska miljön, bland annat genom att besöka fortet Rocca degli Estensi som uppfördes under 1400-talet. Trots att den förstördes till stor del under början av 1920-talet utgör den delvis återuppbyggda fästningen en klar blickfångare där den tronar över staden.

Hela området runt Camporgiano är fullt av historiska byggnader och kulturella upplevelser som bäst upplevs genom att hyra hus eller lägenhet.

Våra fina semesterhus och semesterlägenheter i Camporgiano med omnejd kan erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga, ofta med egen pool. Det ger också en underbar möjlighet att upptäcka den lantliga delen av Toscana som är väl värd att utforska.

Semesterhus med pool i Camporgiano i Toscana

Semester i Camporgiano i Toscana

En avslappnande och härlig semester given med ett boende i Camporgiano.Den traditionella toskanska kulturen bjuder in livsnjutaren till talrika mysiga caféer, många kulturupplevelser och minnesvärda stunder i vacker natur.

Att hyra semesterhus i Toscana öppnar upp möjligheter både till en riktig aktivsemester full av motion och äventyr men också avkoppling på stranden och oförglömliga kulinariska upplevelser i trevliga restauranger med god mat och dryck.

De trevliga vandringsstigarna i området bjuder in till promenader och motion och alla de små byarna har sin egen charm.

Sjöarna Lago di Gramolazzo, Lago di Vagli och Lago di Pontecosi ligger också i närheten och våra semesterhus i Camporgiano erbjuder många möjligheter till en drömsemester full av äventyr i Toscana.

Att hyra hus i Camporgiano ger dig också en helt annan frihet att komma och gå, att laga din egen mat och en möjlighet att upptäcka Toscanas charm på egen hand eller med vänner och familj.

Hos oss kan du hyra hus i Italien stora nog för hela tjocka släkten men också små lägenheter för en härlig parsemester. Många av husen har också egen pool, så att du oavsett avstånd till sjöar eller hav kan njuta av sol och bad.

Vacker natur runt Camporgiano i Toscana

Upptäck möjligheten med att hyra hus hos NOVASOL

NOVASOL har nöjet att kunna erbjuda dig underbara semesterhus och lägenheter över hela Europa. Hos oss kan du hyra hus, lägenheter och till och med husbåtar i många länder av alla storlekar och stilar.

Du som söker ett boende i Toscana i Italien har hittat helt rätt hos oss på NOVASOL. Du hittar kvalitetssäkrade semesterhus och -lägenheter av alla storlekar, med pool eller utan och med underbara lägen för alla smaker.

NOVASOL har 50 års erfarenhet av semesterbostäder. Hos oss hittar du bostäder av alla de slag och ett stort utbud som vi ständigt har kunnat förbättra genom att expandera till fler och fler länder.

Vi hoppas och tror att du som vill hyra hus i Toscana ska hitta rätt hos oss och känna dig trygg med att boka med NOVASOL.

Boka ditt semesterhus i Italien med NOVASOL, eller ring in till oss för mer information, du kan också boka över telefon om det känns mer tilltalande.