Hyra hus i Sinalunga, Toscana

Välkommen att boka semesterboende i Sinalunga ligger i provinsen Siena i Italien. Här kan du som planerar hyra hus i Toscana till semestern få möjlighet till genuina semesterupplevelser på en plats som inte trängs av turister. Njut av smakupplevelser från det italienska köket, ta ut på utflykter till närliggande platser som till exempel Siena eller Trasimenosjön, eller ”bara va” och koppla av under semestern.

Vårt utbud av lediga semesterbostäder i Sinalunga finner du här på vår hemsida. Här bokar du också direkt online men du är givetvis även välkommen att ringa till oss om du önskar. Du bokar tryggt i vetskap om att alla våra semesterhus och lägenheter har besökts av vår lokala personal innan intag i sortimentet och till din bokning ingår automatiskt vårt Trygghetspaket (se Hyresvillkor). Välkommen!

Boende i Sinalunga, Italien

Upptäck Sinalunga

Sinalunga är inte lika välbesökt som några av de andra städerna i de toscanska områden och det är faktiskt riktigt synd för här finns fina semesterupplevelser att suga till sig. Å andra sidan ger det dig en nästan hemlig möjlighet till att uppleva denna lilla, strålande pärla utan någon stor turistinvasion.

I utkanten av Sinalunga hittar du den berömda och exklusiva gourmetrestaurangen som lystrar till namnet 'Locanda dell'Amrosa'. Här kan du låta munvattnet vara och glädja smaksinnena med himmelska smaker och priser.

Njut av stadens trevliga caféer, butiker och många vackra, historiska byggnader. I närheten hittar du Siena som ligger endast 45 kilometer bort och ännu närmre ligger Cortona som också är värt ett besök.

Semesterbostad med pool i Sinalunga, Toscana

Ut på utflykt i Toscana

Från din semesterbostad i Sinalunga har du möjlighet att utforska Toscana genom utflykter. Som exempel kan du en bra dag nå Trasimenosjön (36 km) på bara en halvtimma. Tar du dig istället lika långt västerut, finner du huvudorten Siena som delar namn med provinsen. På ännu kortare avstånd (29 km) finner du sevärda Cortona. 

Fördelen med att hyra hus en vecka eller två under semestern är att du själv kan styra vad du vill uppleva och när. Inga tider till bufféer att passa utan här njuter ni med möjlighet att ta dagen som den kommer.

Anpassa din sökning efter boende i Sinalunga

NOVASOL finns på plats i form av semesterbostäder i Sinalunga - precis som vi är i resten av Italien och i många andra länder i stora delar av Europa. Våra semesterhus finns i många versioner. Allt från semesterlägenheter till stora hus med pool och för många personer. Ett tips är att klicka i de val som är viktigast för dig när du letar boende. 

Börja gärna med önskad reseperiod så visas bara det som är ledigt. Klicka därefter i antal personer och faciliteter du önskar så blir det lättare för dig att välja. Kanske söker du ett boende där du kan ta med hund?

På NOVASOL har vi arbetat med uthyrning av semesterhus sedan 1968. Sedan många år tillbaka finns vi i Italien där du bland annat kan hyra hus i Siena genom oss. Vi hoppas att du kommer hitta din nästa semesterbostad hos oss och med den få härliga semesterminnen med dig hem.