Semesterhus i Anghiari

Kom till Anghiari i en av de vackraste regionerna i Italien. Hos NOVASOL kan du hyra semesterhus och uppleva Toscana på nära håll. Anghiari - det blir en lyckad semester. Staden ligger i provinsen Arezzo i Italien, alldeles i det östra Toscana. Därför blir våra semesterhus i Anghiari en del av vårt totala utbud av semesterbostäder i Arezzo. 

Anghiari är charmerande liten medeltidsstad, som ligger vackert belägen på en bergstopp, mellan floderna Arno och Tiberen. Staden sägs vara en av de vackraste medeltidsstäderna i Toscana - och det är inte så lite det.

I Anghiari precis som på alla andra ställen i Italien där NOVASOL hyr ut semesterhus, kan du välja mellan många olika slags hus. På det sättet hittar du enkelt ett hus eller en lägenhet som passar precis dig och dina önskemål. Allt vad det gäller läge, storlek och stil. Många av våra semesterbostäder söderut är utrustade med swimmingpool - en säker hit hos barn och vuxna med barnasinnet i behåll.

När du har slappat, badat, solat och vilat i ditt semesterhus, så är det bara att njuta av vackra Anghiari i fulla drag. Staden är full av betagande renässansplatser och pittoreska stenhus. Och den är känd för sina många antikvitetsbutiker där man både kan köpa eller renovera sköna gamla saker och ting.

Om du vill hyra ett semesterhus i Toscana genom NOVASOL, så boka din nästa semester redan idag. Vi är glada över att vi kan erbjuda dig semesterhus i den italienska solen.

Ferienhaus Anghiari - Toskana

Populära semesterhus i Anghiari

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Anghiari

Loading...

Semesterhus med pool i Anghiari

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Anghiari

Loading...