Hyra hus i Siena

Välkommen att hyra hus i Siena för en lyckad semester. Ståtliga palats, imponerande kyrkor, gastronomiska höjdpunkter och fantastisk natur. Det är vad som väntar om du väljer att spendera din semester i Siena. NOVASOL erbjuder semesterbostäder i Siena med både enkel eller lyxig inredning.

Siena är huvudorten i provinsen med samma namn, som ligger i regionen Toscana i centrala Italien. Staden sägs ha anlagts av etruskerna och har varit en historiskt viktig stad som ofta tävlat med närbelägna Florens om skönhet och makt. Siena sjuder av historia och det har lett till att UNESCO satt upp stadens historiska centrum på sin lista över världsarv. Ska du hyra hus i Siena i sommar, måste du även passa på att ta del av den traditionella hästkapplöpningen Palio.

Siena i Toscana

Populära semesterhus i Siena

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Siena

Loading...

Semesterhus med pool i Siena

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Siena

Loading...

Känn historiens vingslag

Med ett semesterhus i Siena har du mycket att se och att göra. Promenera till torget Piazza del Campo som har formen av ett musselskal och ligger precis i hjärtat av staden. Mitt på torget finner du stadens största fontän Fonte Gaia som byggdes för första gången under 1400-talet. Passa på att se stadens fantastiska domkyrka som av många räknas som landets vackraste kyrka. Ska du hyra hus i Siena, får du heller inte missa stadens palats som till exempel Palazzo Buonsignori, Palazzo Piccolomini och Palazzo Tolomie. Vardera har sin egna historia att berätta och imponerar med säregna byggnadsstilar.   

Förutom katedralen och palatsen finns det mycket annat att uppleva om du tillbringar ledigheten i en av alla semesterbostäder i området. Beundra det vackra rådhuset, gå på teater i teatro dei Rozzi eller besök något av stadens spännande konstmuseum som till exempel Pinacoteca Nazionale.

Hyr du semesterhus i Toscana kan du även se fram emot hänförande natur. Snöra på dig vandringskängorna eller hyr en cykel och ge dig ut för att uppleva det toscanska landskapet med mjuka kullar, böljande vetefält, lummiga vinodlingar och ståtliga stenhus. En annan av många anledningar att hyra hus i Italien, är förstås landets berömda gastronomi. Passa på att smaka vit tryffel, toscansk skinka och viner från Chianti. Givetvis är minst en italiensk pastarätt under semestern ett måste!

Boka boende i Siena hos NOVASOL

Blev du intresserad av att hyra hus i Siena, kan du boka en av NOVASOLs semesterbostäder. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan slutet av 1960-talet och har under årens lopp samlat på sig värdefull erfarenhet för att maximera er semesterupplevelse. Idag är vi dessutom glada över att vi erbjuder ett system som bygger både på trygghet och kvalité, då alla våra hus är besiktade av personal från NOVASOL innan bostäderna har tagits in i vårt utbud. 

Att hyra hus i Toscana till semestern är enkelt. Det enda du behöver göra är att hitta ditt drömhus här på hemsidan, boka och börja packa. Du kan även hyra hus i Italien direkt via vår svenska kundtjänst. Välkommen till Siena och passa på att boka redan idag!