Semesterhus i Crespina

Ska du fira semester i Pisaprovinsen så hyr ett av våra härliga lokala semesterhus i Crespina. Du hittar NOVASOL över hela Italien - och vi finns självklart även här i Crespina.

Crespina är en trevlig toscansk stad i Pisaprovinsen i den obeskrivligt vackra Toscanaregionen. Härifrån är det cirka 60 kilometer till Florens i nordväst och bara 20 kilometer nordväst ligger Pisa med det berömda lutande tornet. Den perfekta utgångspunkten för en rad härliga semesterupplevelser.

Överallt i Italien där NOVASOL hyr ut semesterbostäder har du ett stort och varierat utbud att välja mellan. Även här i Pisaprovinsen har vi flera olika typer av semesterbostäder på programmet. Hyr till exempel ett trevligt semesterhus i Crespina, gömt i en olivlund med tillgång till swimmingpool och utsikt mot Pisa i klart väder.

Från Crespina är det enkelt att åka på utflykter runt om i området, till exempel till härliga städerna Pisa, Lucca, Florens eller San Gimignano. Det är inte långt till havet och de mest praktfulla vita badstränder vid Cecina till Donoratico. Här finns med andra ord lite av varje - något för alla.

Klicka dig snabbt och enkelt fram till var du ska bo under din nästa semester söderut. Med NOVASOL kan du vara säker på att allt är under kontroll. Vi är inte ledande i stuguthyrning i nordeuropa utan anledning.

NOVASOL har ett stort utbud för dig som vill hyra hus i Toscana! Havet och de världsberömda åsarna utgör den enastående ramen för regionen Toscana. Landskapet präglas av stolta cypress- och olivträd. Toscana är vaggan för många konstnärer och tänkare som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci och Raffael. Här kan du skåda ut över samma landskap som inspirerade några av de största namnen i historien. Novasol har ett stort utbud av semesterhus och lägenheter i Toscana.

I Toscana kan du njuta av promenader i de små konststäderna och vid varje steg du tar, kan du känna historien från antiken. Pampiga, välrestaurerade villor från tidigare århundraden bjuder på rekreation. Och här kan du faktiskt bo! Invånarna är vänliga och den moderna stadsstressen glöms fort bort. Här lever man i ett annat tempo. Toscana är området som hälsar dig välkommen året runt.

Välkommen att hyra hus i Italien hos NOVASOL!

Ferienhaus Crespina

Populära semesterhus i Crespina

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Crespina

Loading...

Semesterhus med pool i Crespina

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Crespina

Loading...