Hyra hus i Montepulciano, Toscana

Välkommen till den charmiga lilla kommunen Montepulciano i Toscana. Montepulciano ligger i provinsen Siena och är känt för såväl sina historiska byggnader som sitt vin. Här njuter du av såväl smakupplevelser som sevärdheter och härliga vyer över det toscanska landskapet. 

Välkommen att hyra din nästa semesterbostad i Montepulciano hos oss på NOVASOL. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Hus att hyra med pool i Montepulciano, Toscana

Upptäck Montepulciano

Montepulciano är en charmerande medeltids- och renässansstad som ligger charmigt till på en bördig kulltopp med imponerande utsikt över det toscanska landskapet. Här kan du ibland utbrista kärleksutrop för platsen är helt förtrollande.

Montepulciano är en av Toscanas blomstrande vinområden, mest känt för det berömda och anrika Brunellovinet och för det välsmakande Vino Nobile di Montepulciano som räknas till landets mest utsökta. Gatorna i staden är branta och har dess egen charm.

Kommunen ligger i den södra delen av Toscana som av många uppfattas som 'klassiska Toscana'. Naturen stoltserar med olivlundar, underbara vinmarker, kuperad terräng och bjuder på den ena charmiga staden efter den andra som pärlor på band. Och vilka pärlor!

Genuint semesterhus i Montepulciano, Toscana

Upptäck Toscana på dina villkor

Att hyra hus eller lägenhet för semestern är ett utmärkt sätt att verkligen komma nära resmålet. Toscana är definitivt en region detta kan rekommenderas att göras i. Vakna upp och kliv ut på verandan till ditt semesterboende i Toscana och känn hur du lite grann är ett med det lokala. 

När det gäller ditt boende i Montepulciano, kan du här på vår hemsida enkelt filtrera så att du endast väljer mellan semesterbostäder som är relevanta för just dig. Bland annat kan du klicka i så att du enbart ser semesterhus i Montepulciano med pool. Perfekt för svalkande dopp en varm sommardag i Italien.

Ett tips är att – det första du gör – är att klicka i de datum du önskar hyra. Då visas endast de semesterhus och lägenheter som är lediga under din valda period. Därefter är det bra att fylla i antalet personer ni är och om ni reser med hund. Då avgränsas antalet till semesterbostäder som har möjlighet att ta emot ert storlek på resesällskap.

Välkommen att boka boende i Montepulciano till semestern

Om resan går till det kulliga området Montepulciano i sköna Italien, är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus eller lägenhet. Våra semesterhus kan hyras överallt i Italien - även i Montepulciano.

Samtliga semesterbostäder du finner hos oss har besökts av våra egna italienska medarbetare innan uthyrningen börjat. Vi skriver uthyrningsavtal med varje husägare och har hand om bokning och betalning vilket är en extra trygghet för dig som ska boka boende.

Ta råd av NOVASOL när det rör sig om att hyra semesterbostäder till resan till Italien. Vi har ett stort utbud av sköna sommarhus bra fördelade över hela landet, även i Montepulciano i provinsen Siena. Utbudet rymmer massor av möjligheter till att hitta precis den semesterbostad i Siena som passar dina behov.

Välkommen till NOVASOL och Italien för att hyra hus i Montepulciano, Toscana!