Semesterhus i Poppi

Poppi är för dig som värdesätter vackra och stilla omgivningar. NOVASOL har fantastiska semesterhus till uthyrning överallt i Italien och här i idylliska Poppi.

Poppi är en bergsby som ligger cirka 40 kilometer öster om Florens mitt i bedårande Casentinodalen i nordöstra Toscana. Här är du långt ifrån massturismen och kan njuta av de fantastiska omgivningarna i fulla drag.

Du kan bland annat hyra in dig i en semesterlägenhet i ett gammalt kloster från medeltiden, i ett naturstenshus i ett lugnt skogsområde eller i ett parhus i en ombyggd skolbyggnad. Vårt utbud av semesterbostäder är stort och varierat - och det är helt upp till dig att bestämma hur du vill ha det.

När du har njutit av friden och idyllen i den charmiga staden Poppi är det bara att kasta sig ut bland härliga upplevelser som väntar i området. Bland charmiga utflyktsmål är klostrena i bergen i Camaldoni och La Verna, även en tur över Cosumapasset till Florens rekommenderas lika varmt.

NOVASOL glädjer sig åt att få hälsa dig välkommen till Italien. Klicka dig igenom alla våra alternativ av semesterbostäder i Toscana redan idag.

Ferien in Poppi

Populära semesterhus i Poppi

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Poppi

Loading...

Semesterhus med pool i Poppi

Loading...