Hyra hus och semesterlägenhet i Capannori

Den trevliga staden Capannori i kommunen med samma namn ligger nära Lucca i Toscana. Området sträcker sig från höglandet Altopiano delle Pizzorne till Monti Pisano och omfattar stora delar av Lucca-provinsen.  

Genom historien har området förvandlats från att ha varit en brokig samling fästningar och fort till att bli ett spännande semestermål för dig som är intresserad av historia eller vill uppleva det underbara Toscana.

Genom att hyra hus i Capannori får du chansen att uppleva alla sevärdheter och äventyr du kan önska, helt i din egen takt.

Utsikt från ett semesterhus nära Capannori, Toscana

Populära semesterhus i Capannori

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Capannori

Loading...

Semesterhus med pool i Capannori

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Capannori

Loading...

Semester i Capannori

Med ett semesterhus i Capannori kan du gestalta din egen drömsemester genom att hyra hus i Toscana. Din privatsfär är nästan som hemma, du kan komma och gå som du vill och du har en uppsjö av möjligheter precis runt knuten.

Omgivna av vin- och olivodlingar ligger våra inbjudande semesterhus i Toscana. Den underbara naturen bjuder till oförglömliga promenader eller cykelutflykter. Då många av våra hus i Toscana har egen pool finns utmärkta möjligheter till en härlig badsemester.

En spännande blandning av historiska byggnader, borgar och herrgårdar från olika epoker gör att du alltid kan upptäcka något nytt när du semestrar i ett boende i Capannori. Här har man funnit en uppsjö av arkeologiska fynd och historien strömmar genom de trevliga små byarna, omgivna av grönskande kullar i ett fantastiskt landskap.

Den historiska miljön, sevärdheter, byggnader och kyrkor är värda ett besök i sig. Du som intresserar dig för historia, konst eller arkitektur vill säkert besöka de gamla kyrkorna av San Gennaro, St. Christoph eller den helige Quirico.

Närheten till Lucca gör att du enkelt tar dig omkring. En mängd upplevelser finns inom räckhåll. Villa Garzoni med sin imponerande trädgård, fjärilshuset i Collodi eller Pinoccio Park samt talrika kloster och historiska byggnader lockar årligen många besökare.

Piazza Anfiteatro, nära Capannori i Toscana.

Hyra semesterhus i Capannori med NOVASOL

Vill du tillbringa din nästa semester i Italien? Kanske hyra hus i Toscana? Då har du hittat helt rätt hos oss på NOVASOL. Våra kvalitetssäkrade hus finns av alla storlekar, stilar och prisklasser.

Bland våra semesterhus och semesterlägenheter i Toscana hittar du vackra villor, ståtliga herrgårdar och traditionella lantbostäder, men också lägenheter för alla smaker. Hos oss kan du hitta ditt drömhus, härliga semesterlägenheter eller stugor i nästan hela Europa.

NOVASOL har över 50 års erfarenhet av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter och då vi ständigt har kunnat förbättra vårt utbud och haft chansen att starta kontor i fler och fler länder. På så sätt har vi kunnat utöka vårt utbud och vår erfarenhet.

Vi hoppas och tror att du som vill hyra hus i Toscana ska hitta rätt hos oss och känna dig trygg med att boka din nästa semesterbostad hos NOVASOL.

Varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att boka ditt boende i Capannori på telefon och besvarar gärna dina frågor.