Semesterhus på Toskanska kusten

Drömmer du om gyllene sandstränder, italiensk landsbygd och god mat? Då ska du hyra hus på toskanska kusten. Med en av NOVASOLs semesterbostäder på Toscanas kust får du alla ingredienser till en lyckad semester. Läs mer om vad det innebär att hyra hus i Toscana här nedan.

I Toscana finns inte bara gröna kullar och cypressalléer utan även den 300 kilometer långa kusten som lockar till bad och spännande aktiviteter. Från norr till söder är Toscanakusten indelad i olika områden. Rivieran Apuana-Lunigiana ligger vid städerna Carrara och Massa, som båda är kända för de apuanska alperna och marmorgruvorna.

Med sina fina sandstränder och de många badorterna är kustremsan mellan Viareggio och Forte dei Marmi ett populärt resmål om du vill hyra hus på toskanska kusten. I den södra delen av Toscanakusten mellan Livorno och Piombino ligger den etruskiska Rivieran som är känd för sina sandstränder och de vackra bukterna.

Upplev Toscanas kust under en semester i Italien

Populära semesterhus i Toskanska kusten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Toskanska kusten

Loading...

Semesterhus med pool i Toskanska kusten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Toskanska kusten

Loading...

Toscanas många lockelser

Toscana har sin egen ö-värld; Elba, Giannutri, Montecristo, Pianosa, Capraia, Gorgona och Giglio som alla hör till den största havsnationalparken i Europa. Mellan den lilla kuststaden Follonica och den drömlikt vackra halvön Argentario ligger den långa sandstranden Maremma. Med ett semesterhus på toskanska kusten, hinner du med både bad och sightseeing. Här hittar du arkeologiska fynd från etruskertiden och medeltida byar.

Det typiska toskanska köket kommer inte göra dig besviken. Här serveras ofta fisk och skaldjur med olika tillbehör. Ska du hyra hus på Toskanska kusten, måste du även provsmaka regionens berömda viner som till exempel Sassicaia, Morellino och Vermentino. Andra delikatesser är vit tryffel och toskansk skinka.

Ön Elba utanför toskanska kusten

Hitta ditt drömhus i Toscana

Blev du intresserad av att hyra hus på Toskanska kusten, kan du hyra ett av NOVASOLs semesterhus i Italien. Här på hemsidan kan du titta närmare på våra semesterbostäder på Toscanas kust och även boka. Önskar du ett semesterhus på toskanska kusten med pool? I vårt sortiment av semesterhus i Italien finner du allt från enkla bostäder till charmiga lägenheter och palatsliknande semesterhus på toskanska kusten. Har du frågor om att hyra hus i Toscana kan du ringa vår svenska kundtjänst.

Välkommen att hyra semesterhus på toskanska kusten!