Semesterhus i Monte San Savino

NOVASOL hälsar dig välkommen till härliga Monte San Savino i Arezzoprovinsen. Även i denna del av Italien kan du bo i ett av våra sköna semesterhus. Monte San Savino i provinsen Arezzo är en betagande renässansstad med ett fantastiskt läge i Chianodalen, i den obeskrivligt vackra regionen Toscana. Här finns en härlig, lugn stämning med flera bra restauranger och trevliga caféer.

I Monte San Savino har NOVASOL ett spännande och varierat utbud av semesterhus att välja mellan. Se bilder och beskrivningar av alla våra semesterbostäder både i Italien och i resten av Europa och bestäm dig i lugn och ro om din nästa semester ska firas i ett äkta toscansk naturstenshus, i ett typiskt bondhus eller kanske i en imponerande lyxvilla med panoramautsikt. Möjligheterna är många - du bestämmer själv!

När du njutit av idyllen i Monte San Savino finns det goda möjligheter för att åka på spännande utflykter i området, till exempel till berömda toscanska städer som Florens, Siena och Arezzo. Längtar ni efter ett svalkande dopp är det givet med en tur till Trasimenosjön där man både kan bada, sola och koppla av. Boka ditt semesterhus genom NOVASOL redan idag, så kan du redan nu börja glädja dig över en härlig semester med perfekta ramar. Passa på att hyra hus i Toscana för din nästa semester.

Ferienhaus Toskana

Populära semesterhus i San Savino

Loading...

Djurvänliga semesterhus i San Savino

Loading...

Semesterhus med pool i San Savino

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i San Savino

Loading...