Semesterhus i Cortona

Cortona är med dess vackra läge en sann oas för semesterlängtare. NOVASOL har semesterhus på många spännande ställen i Italien - och Cortona är klart en av höjdpunkterna.

Cortona är en hänförande etruskisk stad mitt i Chianadalen i det som ofta kallas Italiens vackraste region Toscana. Med dess läge 600 meter över havet får du här en fantastisk utsikt över hela området. Cortona är alltså ett måste för alla Italienälskare!

I Cortona har NOVASOL ett spännande utbud av semesterbostäder. Och här precis som på alla andra ställen i Italien där vi hyr ut sommarhus, bestämmer du helt själv vilken storlek, pris, läge och inredning ditt hus ska ha. Kryssa i dina önskemål bland sökkriterierna så hittar du snabbt och enkelt din kommande semesteridyll.

Cortona i provinsen Arezzo är med dess antika stadskärna otroligt charmerande och spännande att utforska. Ta en promenad bland smala gator och njut av flotta, gamla byggnader. Missa inte att smaka på en äkta italienska pizza på en av stadens många trevliga restauranger.

NOVASOL har erfarenhet av stuguthyrning sedan 1968. Vi har alltid satt en ära i att leverera god service och hög kvalitet. Välkommen att uppleva din nästa semester med någon av våra semesterbostäder i Toscana.

Ferieboliger i Cortona

Populära semesterhus i Cortona

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Cortona

Loading...

Semesterhus med pool i Cortona

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cortona

Loading...