Semesterhus i Fivizzano i Toscana

Utsikt från ett semesterhus nära Fivizzano

Semesterhus i Fivizzano i Toscana

Känd för sin historia, präglad av folklore och humanistisk kultur utgör Fivizzano med sitt vackra läge mellan Lucca och Parma ett utmärkt semestermål. NOVASOL är det självklara valet för dig som vill hyra hus i Toscana.

Våra semesterhus i Fivizzano passar perfekt för dig som vill uppleva det traditionella Toscana. Upplev den fantastiska maten, kvalitetsviner och den underbara naturen. Dessutom kan du som hyr boende i Fivizzano upptäcka många konstnärliga och arkeologiska museum, som finns alldeles i närheten.

Populära semesterhus i Fivizzano

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fivizzano

Loading...

Semesterhus med pool i Fivizzano

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fivizzano

Loading...

Konst och kultur på din semester i Fivizzano

Dyk ner i den italienska konsten. Från Fivizzano-området härstammar flertalet viktiga och mäktiga familjer som t.ex. Medici, som har fått ge namn åt Piazza Medicea och den vackra brunnen i staden. Många viktiga byggnader som Palazzo Fantoni, Teatro degli Imperfetti, eller det gamla Augustinska klosterkomplexet som är känt för bland annat sitt bibliotek.

Du som älskar den italienska konsten och kulturen kan spendera en oförglömlig semester med ett hus i Fivizzano.

Semesterhus med pool i Toscana

Fantastiska naturupplevelser i Fivizzano

Inte bara kulturälskaren utan också du som gillar naturen har hittat rätt med ett hus i Fivizzano. Det vackra läget mellan apenninerna och de apuanska alperna borgar för en härlig semester i den toscanska naturen. Då många av våra boenden har egen pool är en badsemester given även om området ligger en bit från havet.

Nationalparken Parco Nazionale dell'Appennino Tosco-Emiliano med sin unika bergsby Sassalbo och de botaniska trädgårdarna i Frignoli tillsammans med utmärkta vandringsmöjligheter gör området passande för en aktivsemester. Ta med dig en picknickkorg och ge dig ut i naturen, hitta ett vackert ställe att ta en paus. Njut av maten, kanske ett medhavt lokalt vin, njut av livet helt enkelt.

Vill du hyra hus i Toscana för nästa semester? Då har du hittat helt rätt hos oss på NOVASOL. Hos oss kan du hitta ditt drömhus, härliga semesterlägenheter eller stugor i nästan hela Europa och med över 50 års erfarenhet av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter kan du känna dig trygg med att hyra hos oss.  

Känn dig som hemma, kom och gå som du vill och bo autentiskt med NOVASOL. Våra kvalitetssäkrade hus finns av alla storlekar, stilar och prisklasser. Bland våra semesterhus och semesterlägenheter i Toscana hittar du vackra villor, ståtliga herrgårdar och traditionella lantbostäder, men också lägenheter för alla smaker.

Du är alltid välkommen att ringa oss om du skulle ha några frågor, eller så kan du boka ditt nästa semesterboende direkt på vår hemsida. Enkelt, tryggt och säkert.