Semesterhus i Seggiano

Seggiano är en sann pärla bland alla spännande platser i Italien där NOVASOL har semesterhus till uthyrning. Seggiano i provinsen Grosseto ligger vackert till, inte långt från städerna Montepulciano och Montalcino som många kanske känner till från vinetiketter. Vi befinner oss också mitt i det sköna toscanska vinlandet.

NOVASOL har många spännande sommarhus till uthyrning över hela Italien och naturligtvis har vi även ett stort utbud här i Toscana där du till exempel kan välja att slå dig ner i Seggiano. Hur du vill bo och hur länge du vill stanna bestämmer du helt själv. Du väljer enkelt bland alla våra semesterbostäder genom att kryssa i dina önskemål bland sökkriterierna på hemsidan. Enklare blir det inte.

Från din vackra semesteridyll i Seggiano finns det bra möjligheter till att åka på utflykter i området. En timmes bilfärd och du kan bada på skönaste badsträdnerna i Maremma eller i de termiska baden i Bagno Vignoni och Saturnia där varma källor värmer upp jorden. Gillar du vandringsturer är de djupa skogarna i Monte Amiata något för dig.

Lägg tryggt din nästa semester i händerna på NOVASOL. Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning och begrepp som kvalitet, service och trovärdighet har alltid haft högsta prioritet hos oss - din garanti för en lyckad semester.

Välkommen att hyra hus i Toscana hos NOVASOL!

Feriehus i Toscana