Semesterhus i Casole d'Elsa

Välkommen att hyra hus eller lägenhet i Casole d'Elsa som ligger i västra delen av Toscana. Den lilla orten är en charmig plats att bo i en semesterbostad under semestern och du behöver sällan trängas med många andra turister.

Casole d’Elsa är en utmärkt plats att spendera semestern om du vill boka boende i Toscana med närhet till naturen och möjlighet till avkoppling. Se vårt aktuella utbud här på hemsidan och boka direkt online eller genom att ringa till vår gästservice. Välkommen!

Utsikt från semesterhus i Casole d'Elsa

Populära semesterhus i Casole d' Elsa

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Casole d' Elsa

Loading...

Semesterhus med pool i Casole d' Elsa

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Casole d' Elsa

Loading...

Upplev Casole d’Elsa

Casole d'Elsa ligger precis över knäet till den höga stöveln som landet är format som. Eller med andra ord, i den västra delen av Toscana. Staden är beläget på en charmig, grön kulle vilket ger folk som gillar läckra utsikter riktigt bra möjligheter till att verkligen få det.

Njut av den gamla medeltidsstadsmuren som fortfarande omringar staden på vissa ställen. Upplev stadens välbevarade platser som till exempel Piazza della Libertà och besök det imponerande slottet Rocca med det massiva stentornet.

Staden ligger i ett område som rymmer otaliga sevärda städer och platser. Florens hittar du 70 kilometer härifrån, Siena 30 kilometer bort och missa inte att resa till San Gimignano som ligger ännu närmre. Vill du hyra hus i Siena men kan tänka dig en bit ifrån, är Casole d’Elsa ett trevligt alternativ

Boende i Casole d'Elsa med pool

Gör valen som är viktiga för dig

Här på vår hemsida finner du vårt kompletta utbud av lediga semesterbostäder i Casole d'Elsa. Välj ditt önskade ankomst- och avresedatum så visas alla semesterhus och lägenheter som är lediga under den period du önskar hyra.

Självklart kan du göra de val som är viktiga för just dig för att lättare hitta ett boende som passar. Är typen av boende viktigt kan du välja att bara se semesterhus eller endast semesterlägenheter. Ett tips är att du kan filtrera på önskade faciliteter såsom pool, internet och tvättmaskin.

Du kan också anpassa baserat på resesällskap. Till exempel om du vill hyra hus i Casole d’Elsa med hund, eller om ni är många personer som reser tillsammans. Klicka i hund och/eller hur många personer ni är så visas enbart semesterbostäder som matchar ert resesällskap.

Välkommen att boka boende till Toscanasemestern

Sedan en lång tid tillbaka kan vi erbjuda kvalitetssäkrade semesterbostäder i Italien för uthyrning. Överallt, inkluderat Casole d’Elsa, har våra egna medarbetare inspekterat varje semesterboende innan det tagits in i sortimentet. På så sätt kan vi säkerställa att uppgifterna vi presenterar matchar verkligheten. 

Du kan välja att boka ditt boende i Casole d’Elsa och Toscana direkt här på hemsidan. Givetvis står även vår gästservice redo om du har frågor eller föredrar att boka över telefon. 

Om du bokar direkt via oss, ingår också vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. I paketet finns bland annat en bästa pris-garanti och avbeställningsskydd om du eller någon annan i ditt resesällskap skulle drabbas av plötslig sjukdom och inte kan komma till huset. Läs mer om Trygghetspaketet och hur det funkar i våra Hyresvillkor. 

Välkommen att hyra hus i Casole d’Elsa hos oss på NOVASOL!