Hyra hus i Viareggio

Uteplats till boende i Viareggio på Toscanas kust

Hyra hus i Viareggio

Området Viareggio ligger i Toscana i mellersta Italien och är både en stad och kommun. Detta område är verkligen allt du någonsin har drömt om. Här kan du njuta av vacker natur, det toscanska köket och de långa vita stränderna. Hos oss på NOVASOL kan du välja bland ett flertal semesterbostäder om du funderar på att hyra hus i Viareggio.

Populära semesterhus i Viareggio

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Viareggio

Loading...

Semesterhus med pool i Viareggio

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Viareggio

Loading...

Ett populärt resmål för badentusiasten

Under sommaren kommer både turister och badsugna Italienare från hela Toscana för att uppleva denna badort. Det är ett oerhört populärt utflyktsmål under semestermånaderna så tyvärr kan du inte räkna med att vara ensam på stranden under denna period.

Den strand som är mest känd i området heter Lido di Camaiore och man kan lätt se varför den blivit så populär. Den breda sandstranden sträcker sig hela 15 kilometer bort till staden Forte dei Marmi. Längs stranden finns ett rikt utbud av restauranger där man kan gå in och ta sig en matbit efter en lång dag i den gassande solen. Men även en hel del butiker av diverse slag att shoppa i.

Upplev Lido di Camaiore genom att hyra hus i Viareggio

Karnevaler, toscanska vingårdar och andra upplevelser

Staden Viareggio har, förutom sina stränder, också blivit mycket känd för sin årliga karneval. Det är en väldigt uppskattad festlighet som bara måste upplevas om du skulle råka vara på plats när den infinner sig i februari. En kortege av vagnar med små och stora karikatyrer i papier-maché går då längs den två kilometer långa strandpromenaden.

Vill du lämna ditt semesterhus någon dag för en längre utflykt så går det flera båtutflykter till Cinque Terre från staden. Detta är en annan väldigt vacker del av Italien. Ett hett tips är att besöka detta område om du vill få ut ännu mer av den vackra italienska naturen. Även där har NOVASOL ett brett utbud av boenden för dig att utforska. 

Man kan inte berätta om Viareggio utan att nämna alla de toscanska vingårdar som finns i området. Har du vägarna förbi någon av dessa rekommenderar vi varmt att du tar dig tid för ett besök där. Flera av gårdarna har egen vinproduktion och erbjuder både vinprovning och försäljning. Planerar du lägga till semester på hösten kan du till och med få vara med när druvorna skördas.

Skulle du vara intresserad av att hyra ett annat boende på Toscanas kust har vi på NOVASOL ett brett utbud av semesterbostäder just här. Här kan du välja mellan hus med egen pool, semesterlägenheter med AC, eller varför inte njuta av ett boende som har en terrass med utsikt över havet från en bubbelpool?

Pool till hus att hyra i Viareggio

Hyra hus i Viareggio med oss på NOVASOL

Vill du hänföras av denna plats och populära badort vid havet är det enkelt att boka boende i Toscana och Viareggio hos oss på NOVASOL. När du väl bestämt dig för semesterhus är du välkommen att boka direkt online eller genom kontakt med vår kundtjänst. Vi finns här för dig.

Alla våra semesterbostäder är privatägda och bär på sin egen unika historia. Kanske kan du även få spännande utflyktstips från en riktig lokalinvånare i form av semesterhus- eller lägenhetsinnehavaren.

Välkommen till Toscana och ditt nästa boende i Viareggio!