Semesterhus i Certaldo

Certaldo i Florensprovinsen är en bra utgångspunkt för en härlig semester. Med NOVASOL kan du hyra semesterhus på många spännande platser i Italien.

Certaldo är en annorlunda stad som består av en charmerande och historisk medeltidsstadsdel uppe på en bergstopp och en mer modern och industripräglad stadsdel som sprider ut sig vid bergsfoten. En linbana gör det smidigt och enkelt att ta sig från den ena stadsdelen till den andra.

I Certaldo i Florensprovinsen kan du med NOVASOL bo i ditt helt egna semesterhus. Vi hyr ut sköna lokala semesterbostäder i Toscana och över hela Italien och har stor erfarenhet av att hitta hus med hög standard och mycket charm. Dessutom innehåller de flesta av våra semesterbostäder bekväma faciliteter som tv, tvättmaskin och diskmaskin. Du klickar dig fram genom sökkriterierna och får det precis som du vill ha det.

I den nedre delen av Certaldo kan du se statyn efter författaren bakom verket 'Decameron'; Giovanni Boccaccio som dog här år 1375. Från Piazza Boccaccio är det inte långt till järnvägen som snabbt tar dig på spännande turer till Florens i norr och Siena i syd.

NOVASOL har  över 50 års erfarenhet av stugutyrning så du kan tryggt lägga din nästa semester i våra händer. Hos oss är god service och hög kvalitet inte något vi bara talar om. Prova själv genom att hyra något av våra semesterhus i Italien.

Case vacanza a Certaldo