Semesterhus i Montespertoli

Montespertoli är en av de många spännande möjligheterna du har för att bo lokalt med NOVASOL i Italien. Välj mellan många olika slags sommarhus. Till exempel här i Montespertoli.

Montespertoli sydväst om Florens är en liten, men trevlig by vackert belägen bland kullar, olivlundar och vinmarker. Byn är en perfekt utgångspunkt om du vill utforska denna helt och hållet fantastiska region - Toscana.

Flera av våra sommarhus här i Montespertoli har den mest underbara utsikt över området - det skvallrar lite om hur vackert det är här. Se bilder och beskrivningar av alla semesterbostäder i Florens som NOVASOL hyr ut, inte bara här utan i hela Italien och hitta det som du tycker bäst om. Utbudet är stort, spännande och mycket varierande. Här finns säkert något som faller dig i smaken.

Strax norr om Montespertoli ligger Montelupo som är en trevlig stationsstad. Härifrån kommer du på bara en halvtimme direkt in till Florens sevärda centrum. Går turen istället till berömda Pisa kan du ta hyrbilen, även San Gimignano och Siena är lättillgängliga.

Hos NOVASOL är vi stolta över våra 50 år i branschen och vi är inte rädda för att kalla oss experter på stuguthyrning. Du kan med andra ord tryggt och lugnt lägga din nästa semester i våra händer.

Montespertoli

Populära semesterhus i Montespertoli

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Montespertoli

Loading...

Semesterhus med pool i Montespertoli

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Montespertoli

Loading...