Semesterhus i Emilia Romagna

Hyr hus i vackra Emilia-Romagna, Italien

Semesterhus i Emilia Romagna

Drömmer du om en semester i ett semesterhus i Emilia Romagna? Genom att hyra hus i Emilia Romagna får du uppleva fantastiska stränder, historiska städer, hänförande natur och utsökt gastronomi.

Regionen Emilia Romagna är belägen i nordöstra Italien och är en union av de två historiska regionerna Emilia och Romagna. Många av NOVASOLs semesterbostäder i Emilia Romagna ligger vid kusten, men det finns även hus och lägenheter i närheten av kända städer som Bologna, Parma och Modena.

Populära semesterhus i Emilia Romagna

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Emilia Romagna

Loading...

Semesterhus med pool i Emilia Romagna

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Emilia Romagna

Loading...

Upplev nordöstra Italien

Vakna till ännu en dag i ditt semesterhus i Emilia Romagna. Med ett semesterhus i Italien har du alla förutsättningar till en omväxlande semester och så även i denna region. Ta med familjen till stranden för några sköna timmar vid Adriatiska havet. Utanför Rimini hittar du långa sandstränder, turkosblått vatten och parasoll i prydliga rader. Andra stränder värda ett besök är Ravennas stränder Lido degli Estensi eller Marina de Ravenna.

Tröttnar du på sol och bad, finns fortfarande mycket att göra om du bor i ett semesterhus i Emilia Romagna. Ta en tur till den anrika staden Bologna för att beundra kyrkor som San Petronio, besöka stadens konstmuseum eller titta på folkmyllret vid det berömda torget Piazza del Nettuno. Har du bil kan du åka till den lilla fristaten San Marino för att se det medeltida slottet Castello della Cesta.

Förutom historiska städer, är regionen vida berömd för sin ost och sin skinka. Ska du hyra hus i Emilia Romagna får du inte missa chansen att köpa lokalproducerad parmaskinka och parmesanost som tillverkas här. Känns det trist att köpa delikatesserna i den vanliga mataffären, finns många gårdsbutiker längs vägarna. Åker ni förbi staden Modena, får ni inte glömma att köpa balsamvinäger och rödvinet Lambrusco som görs här.

Staden Bologna i Emilia-Romagna

Boka boende i Emilia Romagna online

Är du intresserad av att hyra hus i Emilia Romagna, kan du boka ett av våra härliga semesterhus eller semesterlägenheter här online eller via telefon. NOVASOL har ett unikt och personligt utbud av privatägda semesterbostäder i Emilia Romagna att erbjuda. Samtliga har besökts av våra egna medarbetare. Eftersom ägarna av semesterbostäderna som regel är privatpersoner, får du också ett personligt utbud att välja i. Ska du hyra hus i Italien direkt hos NOVASOL, ingår även vårt trygghetspaket utan extra kostnad. Läs mer om detta i våra hyresvillkor. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Emilia Romagna!