Semesterbostäder i Rimini

Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus och semesterlägenheter i Rimini för en härlig semester vid den Adriatiska kusten. Hit kommer turister från hela världen varje sommar och staden erbjuder historiska sevärdheter, trevliga stränder, god mat, kultur och mycket mer!

Välkommen att boka ditt nästa boende i Rimini hos oss på NOVASOL. Här på vår hemsida kan du både hyra lägenhet och hyra hus för din nästa semester i Rimini.

Rimini i Italien

Populära semesterhus i Rimini

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rimini

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rimini

Loading...

Sol, bad och sandslott

Varje sommar besöks Rimini, som ligger i regionen Emilia-Romagna, av turister världen över tack vare den 15 km långa kustlinje, otaliga aktiviteter och vilda nattliv. Turisterna upptäckte området redan under andra hälften av 1800-talet och ortens popularitet har hållt i sig fram tills idag. En stor anledning till Riminis dragningskraft är flertalet vackra sandstränder och kristallklara vatten. Vågorna är vanligtvis inte så stora och passar därför perfekt för hela familjen att ta sig ett dopp i havet.

När du bokar boende i Rimini nära hav och strand har du alla förutsättningar för en lyckad semester. Med närhet till havet kan du tillbringa härliga dagar vid de finkorniga sandstränderna. Framåt kvällen förvandlas stranden precis framför Riminis centrum till ett festområde som lockar många människor.

Norr eller söder om Rimini tar dig bort från festmusik på hög volym under kvällarna och erbjuder istället en tyst och rogivande stämning. Områdena passar perfekt för familjen då utrymme finns för avkoppling, sola och sandslott. Från ditt semesterhus i Rimini är det aldrig långt till stranden och vattnet eller stadens många sevärdheter.

Härlig strand i Rimini

Kulturella och historiska sevärdheter i Rimini

Rimini erbjuder mycket mer än bara sol, bad och fest. Här finns det också många kulturella sevärdheter att upptäcka. 

Rimini är en väldigt gammal stad och grundades av romarna så tidigt som 268 f.Kr och än idag kan vi se många kvarlevor från den tiden. Exempel på monument som är sevärda är Augustibågen, Amfiteatern och Tiberuisbron.  

När du har bokat ditt semesterboende i Rimini får du inte missa stadens gamla centrum. Här kan du beundra historiska underverk så som Sant'Agostino Rimini, Castel Sismondo och Tempio Malatestiano. Personen bakom skapandet av byggnaderna är den berömda arkitekten Leon Battista Alberti som har jämförts med den store Leonardo da Vinci.

När du befinner dig i Rimini bör du även ta tillfället i akt och njuta av förstklassig mat. Regionen Emilia-Romagna är bland annat känt för sina ostar, pasta, skinka och goda viner. I torg och gränder finner du många mysiga caféer och restauranger där du kan njuta av härlig italiensk mat i ett gott sällskap.

Semesterhus i Rimini, Emilia-Romagna

Välkommen att boka ditt boende i Rimini

NOVASOL grundades under 1960-talet och har en gedigen erfarenhet när det kommer till stuguthyrning. För oss är kvalité och trygghet A och O och har under årens lopp utvecklat ett system som strävar efter att säkerställer detta. Dessutom kan vi idag erbjuda ett stort utbud av semesterbostäder i Emilia-Romagna och övriga Italien. Använd funktionen för filtrering för att hitta en semesterbostad som passar just dig - till exempel om den ska ha tillgång till pool.

Du är varmt välkommen att hyra hus i Rimini med omnejd – eller hyra lägenhet centralt på orten –  genom att antingen boka direkt online här på vår hemsida eller med någon av oss direkt på vår Gästservice.