Semesterhus i Friuli

Trieste i Friuli

Semesterhus i Friuli

Lockar en vistelse i Friuli kan vi rekommendera ett semesterhus som bas för att upptäcka regionen. Att hyra hus i Friuli är ett utmärkt sätt att komma nära det lokala och kulturen. Alla våra semesterbostäder i Friuli är privatägda vilket ger en mer personlig semester samtidigt som våra egna anställda har besökt alla boenden - en trygghet för dig som bokar.

Friuli Venezia Giulia omfattar en mängd naturattraktioner, allt från Dolomiterna till sjöar, dalar som sträcker sig till kusten, fina sandstränder och mellan Trieste och Monfalcone hittar du klippig kust.

Populära semesterhus i Friuli

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Friuli

Loading...

Semesterhus med pool i Friuli

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Friuli

Loading...

Aktiviteter året om

Väljer du att hyra hus i Friuli kan du ta del av många aktiviteter som kan utövas i regionen både under sommaren och under vintern. Vintersport kan utövas i exempelvis Tarvisio, Piancavallo och Sauris. Hyr du semesterhus i Friuli under sommaren kan du sola, bada och göra spabehandlingar vid Grado, Lignano och flera andra städer.

Med ett semesterhus i Friuli kan du besöka regionens vackra städer som exempelvis Aquileia som var en viktig fästning och handelstat under romartiden. I dag är vissa delar av staden med på UNESCOs världsarvslista. Andra städer värda ett besök är Trieste med sin mellaneuropeiska charm, Gorizia som är berömt för sitt slott och Udine som är en fin stad även den med ett fascinerande slott.

Hyr du ett semesterhus i Friuli, eller på någon annan plats i Italien, ska du ju självklart ta del av den lokala maten. I Friuli Venezia Giulia kan du njuta av smakfulla rätter som till exempel korv, San Daniele-skinka och enkla rätter som den traditionella frico, en härlig dessert liknande apfelstrudel och Gubana (en typisk kaka). Prova även viner som till exempel Tocai, Ribolla och Refosco.

Boka ditt boende i Friuli här

Är du intresserad av att hyra hus i Friuli, kan du boka en av NOVASOLs semesterbostäder i Italien som ligger i regionen. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har ett härligt utbud bostäder om du vill hyra hus i Friuli. Alla våra semesterhus och lägenheter i Italien besiktas regelbundet av vår egen italienska personal på plats och i priset ingår ett trygghetspaket med ett grundavbeställningsskydd. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Italien vid Friuli.