Boende i Lignano Sabbiadoro

Välkommen att boka boende i Lignano Sabbiadoro. Hör kan du njuta av sol och bad, roliga aktiviteter och spännande utflyktsmål! NOVASOL har ett urval av semesterbostäder i Lignano Sabbiadoro. Samtliga kan bokas direkt här online.

Semesterorten Lignano Sabbiadoro är ett paradis för alla soldyrkare och barnfamiljer. Orten ligger vid havet i norra Italien i regionen Friuli. Lignano Sabbiadoro fullkomligt andas semester, avkoppling och nöjen.

Historiskt sett har regionen tillhört kejsardömet Österrike-Ungern och det är fortfarande många österrikare som vill hyra hus vid Lignano Sabbiadoro och den närbelägna ön Grado.

Lignano Sabbiadoro vid havet

Populära semesterhus i Lignano Sabbiadoro

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lignano Sabbiadoro

Loading...

Semesterhus med pool i Lignano Sabbiadoro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lignano Sabbiadoro

Loading...

Njut av sol och strand

Släpp alla måsten och njut av semestern fullt ut. Genom att hyra lägenhet i Lignano Sabbiadoro får du många tillfällen att koppla av på stranden. Semesterorten kan stoltsera med kilometer efter kilometer av gyllene sand, långgrunt vatten och många faciliteter för barnfamiljer. Här finns till exempel lekplatser, planer för beachvolley, fotbollsplan och mycket annat.

Med en semesterlägenhet i Lignano Sabbiadoro får du och din familj uppleva många roliga stunder. Här finns ett zoo, en nöjespark och ett vattenland. Tycker du om natur, finns även naturreservatet Foci dello Stella i närheten.

Att hyra boende i Lignano Sabbiadoro är också en bra bas för utflykter i regionen. Från Lignano Sabbiadoro kan du ta tåget till Venedig för att uppleva den fascinerande staden på vatten. Ta en gondoltur, studera folklivet på San Marco-platsen och beundra konstskatterna i det vackra Ducale-palatset.

Strand vid Lignano Sabbiadoro

Lignano med tillgång till pool

Flera av våra semesterbostäder i området har inte bara nära till havet. De har också tillgång till pool. Perfekt för dig som vill ta dig ett dopp alldeles utanför dörren.

Klicka i pool i vår funktion för filtrering så ser du lätt vilka boenden som har pool. Om ett boende har egen pool eller om den delas, står beskrivet på objektpresentationen.

Gör de val som är viktiga för just dig och se vilka boenden som är lediga som passar just dig.

Pool på terrass till boende i Lignano Sabbiadoro

Boka en kvalitetssäkrad semesterbostad

Vill du koppla av på den åtta kilometer långa sandstranden? Då kan du boka boende i Lignano Sabbiadoro via oss på NOVASOL. NOVASOL har ett härligt utbud semesterhus i Friuli i alla prisklasser och storlekar. Är du intresserad av att hyra hus i Italien, kan du göra det här på hemsidan eller ringa vår svenska kundtjänst.

Alla våra semesterbostäder i Lignano Sabbiadoro ägs av privatpersoner. Detta gör att du får chansen att semestra som en italienare samtidigt som du kan känna dig trygg i vetskapen om att NOVASOL besökt alla semesterhus i Friuli. Har du några frågor om att hyra lägenhet i Lignano eller vill ha hjälp att ordna med detaljer kring ditt boende, är du välkommen att kontakta oss.