Semesterhus på Sardinien

Den tropiska vegetationen, havet och det varma klimatet gör att Sardinien påminner om en karibisk ö. Att hyra semesterhus på Sardinien bjuder in till ett landskap med sköna sandstränder, den gåtfulla Nuraghi-dalen med lämningar från bronsåldern och grönskande naturområden med ett rikt djurliv. Att hyra hus på Sardinien är också ett bra sätt att uppleva öns utsökta matkultur.

Passa på att hyra semesterhus på Sardinien och ta del av ett vackert landskap med smaragdgrönt hav, vit sand, underbara bukter och vikar. Med en av alla semesterbostäder på Sardinien får du uppleva öns vackraste områden som smaragdkusten Costa Smeralda, se rosa flamingor i parken Molentargius eller följa med på delfinsafari längs kusten.

Semesterhus på Sardinien i Italien

Populära semesterhus i Sardinien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sardinien

Loading...

Semesterhus med pool i Sardinien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sardinien

Loading...

Upptäck Sardinien under semestern

Vill du som ska hyra hus på Sardinien ha en aktiv semester ska du titta närmare på öns nordvästra del. Här finns olika aktiviteter som cykling, dykning, vindsurfing, golf och ridning. På andra ställen kan du segla, till exempel till ön Maddelena eller vandra i nationalparken Gennargentu. Genom att hyra hus på Sardinien får du också möjlighet att utforska spännande städer som Alghero med sin charmiga stadskärna, pittoreska staden Bosa och den moderna hamnstaden Cagliari.

Ska du hyra hus i Italien blir maten en central del av upplevelsen. Traditionella rätter är grillad griskulting, det typiska Carasaubrödet, hummer, tonfisk från Carloforte och musselsoppa. Missa inte den lagrade fårosten Pecorino, den traditionella maskosten Cazu Marzu eller de utsökta lokala vinerna Vermentio, Torbato och Connonau.

Unika hus och lägenheter på Sardinien

Att hyra hus i Italien är ett härligt sätt att semestra på. Alla NOVASOLs semesterbostäder på Sardinien är privatägda vilket gör att du får en bra variation i utbudet. Ska du hyra semesterbostad i Italien kan du välja semesterhus på Sardinien med pool, havsutsikt eller varför inte en egen kock? Alla våra semesterhus i Italien har bland annat eget kök vilket gör att du kan njuta av samma standard som hemma.

NOVASOL inspekterar varje boende i Italien och har dessutom lokalkontor i olika delar av landet. Genom att hyra hus på Sardinien via oss, ingår dessutom ett trygghetspaket med ett grundläggande avbeställningsskydd. Välkommen till oss när du vill hyra semesterhus på Sardinien!