Semesterhus i Costa Smeralda

Costa Smeralda, även kallat Smaragdkusten på svenska, är för många förknippat med lyx och kändisar. Denna del av Sardinien menar flera är synonymt med jetsetare medan andra istället börjar berätta om de klara badvattnen, de vita stränderna och i allmänhet den fantastiska naturen. 

Vill du komma nära och uppleva Costa Smeralda på ett genuint sätt är du välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet hos oss på NOVASOL. Så gott som alla våra semesterbostäder vid Costa Smeralda är privatägda vilket gör att du får ett varierat och personligt utbud att välja i.

Likt för våra övriga semesterbostäder på Sardinien så har samtliga boenden på kusten besökts av medarbetare på NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. Detta, tillsammans med att det bland annat ingår ett Trygghetspaket med avbeställningsskydd i din bokning, gör att du tryggt kan boka din nästa semesterbostad med oss.

Yachterna duggar tätt på smaragdkusten

Populära semesterhus i Costa Smeralda

Loading...

Semesterhus med pool i Costa Smeralda

Loading...

Vackra stränder och kristallklara vatten

Smaragdkusten ligger på den nordöstra delen av Sardinien och här övergår klipporna och de vackra, vita stränderna till det vackra havet. Här lägger många segelbåtar till och även en och annan lyxyacht. Många anser Costa Smeralda vara den vackraste och bästa av alla destinationer på Sardinien och att därför priserna har följt efter. Genom att hyra en semesterbostad i Costa Smeralda, har du däremot möjlighet att komma undan betydligt bättre än många av hotellen. 

Den vackra naturen lockar många hit och det är också mycket populärt bland italienarna själva. Här kan man även passa på att testa det lokala köket. Ett exempel är grillad spädgris över öppen eld.

Pool till semesterhus i Costa Smeralda, Sardinien

Huvudorten Porto Cervo

Costa Smeraldas huvudort Porto Cervo har mycket att erbjuda dig som besökare. Här finns gott om restauranger och barer samt även nattklubbar av olika slag. Här finns även shopping och du kan finna både ett och annat designermärke representerat här. Även om du själv inte köper någon av varorna kan det vara kul att fönstershoppa på ortens butiker. 

Porto Cervo tillhör en av Europas mest exklusiva destinationer och här väljer många välbetalda kändisar att lägga sin semester. Allt från fotbollsspelare till oligarker och filmstjärnor. Nere vid vattnet kan du skåda yachterna som ligger bredvid varandra medan solen glimrar på vattnet.

Pool och havsutsikt från lägenhet att hyra i Porto Cervo, Sardinien

Boka boende i Costa Smeralda

Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus i Costa Smeralda för din nästa semester på Sardinien. I utbudet finner du både semesterlägenheter och fristående semesterhus vilket gör att du kan välja själv utefter vilken boendetyp du önskar. Kanske vill du ha ett boende med pool? Våra semesterbostäder finner du på flera olika platser vid kusten, bland annat på ön La Maddalena och i Porto Rotondo. Om en semesterbostad är ledig, kan du finna den samt boka den här på vår hemsida. 

Våra semesterhus på Sardinien har besökts av vår egen personal i Italien innan de tagits in i sortimentet. Att hyra hus är ett bra sätt att få en genuint och personlig semester där man kommer lite närmare resmålet än genom många andra boendeformer. Välkommen att se vårt utbud på NOVASOL för din nästa semester på Smaragdkusten i Italien.