Hyra hus i Stintino

Funderar du på en semester på Sardinien så kan Stintino var något för dig. På Italiens näst största ö finner du detta område. Ryktet säger att det är en av de vackraste platser du kan finna på Sardinien, och vi är helt klart beredda att hålla med.

Med sina vita stränder och sitt turkosblå vatten är det här en perfekt destination för sol och bad. Välkommen att boka ditt boende i Stintino hos oss på NOVASOL.

Hus med pool i Stintino att hyra

Populära semesterhus i Stintino

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stintino

Loading...

Semesterhus med pool i Stintino

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stintino

Loading...

Upptäck vackra stränder nära ditt semesterhus

Klimatet och naturen runt staden är som gjord för en bad och solsemester. Strax utanför Stintino hittar du de kända stränderna Le Pelosa och Saline. Här kan du ta ett dopp i det mest kristallklara vatten och Le Pelosa sägs vara Sardiniens vackraste strand.

Om du väljer att besöka denna sagolika pärla kan du tyvärr inte räkna med att vara ensam. Under sommarmånaderna är det ett oerhört populärt besöksmål. Men eftersom det är en så otroligt vacker plats att uppleva, är det ändå värt en tur dit. 

Är du ute efter en strand med något färre turister kan du enkelt ta dig till ”Tamarisk beach” eller varför inte stanna kvar vid ditt semesterhus och ta ett svalkande dopp i poolen? Vi har flera hus i området som har egen pool på tomten.

Stintino på Sardinien

Utflyktsmål från ditt boende i Stintino

Vill du inte bara ligga på stranden hela semestern finns det även andra sätt att njuta på. I staden Stintino, med samma namn som området, kan du ta del av både den italienska och Sardinska kulturen. Detta i form av kulinariska upplevelser på någon av de många restaurangerna i området. 

Du kan även köpa med dig lokalproducerade råvaror och ta med till ditt semesterhus för att tillaga din egen middag. Sarderna är speciellt duktiga på goda ostar, honung, olivolja och vin. 

På huvudgatan kan du strosa längs de fina gränderna, uppleva de små affärerna eller hänga vid någon av barerna. Kyrkan i staden är också helt klart värt ett besök.

Skulle du någon dag känna att du är sugen på en längre utflykt så är Neptunusgrottan i närheten ett hett tips. Cirka 50 minuter bort, strax söder om Alghero, ligger den 300 meter höga klippan Capo Caccia i vilken denna grotta ligger. Hit kan du ta dig med båt eller bil från ditt semesterhus i Stintino.

När man fått uppleva vyerna på Sardinien förstår man anledning till att människorna här är ett av de folkslag som lever längst. Omgivningarna bjuder verkligen in till avkoppling och det finns många anledningar till att lägga din semester i en semesterbostad här.

Havet vid Stintino på Sardinien

Boka direkt online eller över telefon

Oavsett om du väljer att boka online eller genom att ringa direkt till kundservice för att boka ditt boende, är du välkommen till oss på NOVASOL att hyra hus på Sardinien.

Vi har ett stort och varierat utbud av semesterhus i alla storlekar i detta område, vi är säkra på att du ska hitta något som passar dig. 

Varmt välkommen att hyra hus i Stintino och på Sardinien med oss på NOVASOL!