Semesterhus i Kalabrien

Hyr semesterhus och upplev Kalabriens stränder

Semesterhus i Kalabrien

Välkommen att hyra hus i Kalabrien för din nästa semester i Italien! Med ett semesterhus i Kalabrien får du njuta av härliga stränder, spännande gastronomi och känna historiens vingslag.

Kalabrien är beläget på ”stövelns spets” och dess vackra kustremsa blickar ut mot Tyrrenska havet och Joniska havet. Havet, ständerna, färgerna och dofterna gör att det blir en fantastisk upplevelse att hyra hus i Kalabrien. Regionen har länge varit okänd som semesterparadis - det var först under 80-talet som turister upptäckte Kalabrien.

Populära semesterhus i Kalabrien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kalabrien

Loading...

Semesterhus med pool i Kalabrien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kalabrien

Loading...

Utforska södra Italien

Vakna till ännu en solig dag i Kalabrien. Ät frukost på terrassen, blicka ut över havet och känn den friska doften av traktens citronträd. Ta med familjen till stranden. Vid Copanello och Soverato finns stränder som är idealiska för barnfamiljen. Ska du hyra hus i Kalibrien finns även en mängd gömda stränder att utforska. Stränderna nås enklast via höga trappor eller båt.

Med ett semesterhus i Kalabrien får du uppleva fantastisk natur och kultur. Passa på att besöka nationalparker som till exempel Parco Nazionale del Pollino eller Parco Nazionale della Sila där du kan vandra, cykla och utforska områdets djur- och naturliv. Kalabrien är vida berömt för sina kulturella skatter från antiken se till att tillbringa några timmar på det arkeologiska muséet Vibo Valentia.

Hyr du semesterhus i Kalibrien får du många chanser att smaka på det lokala köket. Kalabrien tillverkar lakrits av mycket hög kvalitet, är du lakritsfantast kan du besöka en lakritsfabrik och njuta av specialiteter som lakritsglass och kaffe smaksatt med lakrits.

Kalabrien i Italien

Härligt utbud för dig som vill hyra hus i Kalabrien

Vill du hyra hus i Kalabrien är du välkommen till oss på NOVASOL. Här på hemsidan kan du både söka och boka din semesterbostad i Italien. Alla våra semesterbostäder i Kalabrien ägs av privatpersoner vilket gör att du får chansen att semestra som en infödd italienare samtidigt som du har tryggheten av att NOVASOL har besökt alla semesterhus i Italien.

När du hyr en av våra semesterbostäder i Kalabrien ingår dessutom ett trygghetspaket med ett grundavbeställningsskydd inkluderat. Har du frågor om våra italienska hus eller vill ha hjälp att hyra hus i Italien, är du varmt välkommen att ringa oss!