Hyra hus i Staletti

I Staletti vid Italiens södra kust kan du hyra hus och semesterlägenhet – några med egen utomhuspool. Här är Italiens natur hisnande och Staletti bjuder på fantastisk havsutsikt med sin placering på berget som sluttar samman med medelhavet. Från många av boenden i Staletti finns fina panoramautsikter ut mot Kalabriens kust.

Väljer du att hyra hus i Staletti under sommaren kan du besöka flera festivaler och evenemang med musik och kultur. Det finns även gott om restauranger i området där du kan äta god italiensk mat och smaka på Kalabriens goda vin.

Havet nära Staletti

Populära semesterhus i Staletti

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Staletti

Loading...

Semesterhus med pool i Staletti

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Staletti

Loading...

Semester med utsikt

Havet med dess klarblåa vatten och de vita, långa sandstränderna är ofta det som landets kust är känd för, men här vid foten av Italien är det Staletti med sin fantastiska utsikt som är det mest omtalade. Det är på Coscia di Staletti som du kan se naturens egen konst med sina bergssluttningar ner mot havet.

Strandliv nära Staletti i Italien

En dag på stranden

Bara några minuters bilfärd från ditt semesterboende i Staletti hittar du stranden Spiaggia Di Caminia. Här kan du som önskar ta en paus i solstolen, bada i det kristallklara, turkosblåa havet eller hitta på olika strandaktiviteter. Det finns nära och bra parkering och det är en strand som passar både barnfamiljen och kompisgänget. Längs stranden finns mysiga kaféer och barer som på menyn erbjuder många av Italiens delikatesser för den som vill äta lunch eller ta en enklare fika.  

Andra trevliga stränder i området att spendera dagarna på är Pietragrande Beach, Copanella de Staletti och Soverato.

Utsikt från ett boende i Staletti

Boka eget boende i Staletti

Fördelen med att hyra semesterhus i Staletti är att du planerar dina dagar precis som du själv önskar. Här är det semester utan stress och som sker i ditt eget tempo.

Om du spenderar en dag på stranden eller tar en tur inåt landet eller längst med kusten, har du möjlighet att stanna till vid många mindre byar och samhällen. Här kan du med fördel knyta nya kontakter med lokalbefolkningen och även köpa med dig mycket lokalproducerat och frukt och grönt som du sedan kan laga kvällens goda middag med.

Semester på Kalabriens kust

Väljer du att boka och hyra hus i Staletti genom NOVASOL kommer du inte bara få en avkopplande semester, utan kan också redan vid bokning känna dig trygg. I över 50 år har vi på NOVASOL förmedlat semesterhus och stugor, vi har därför lång och gedigen erfarenhet av både semesterboenden och semestrar. För att göra det så tryggt och säkert som möjligt för våra gäster, har vi alltid besökt våra semesterhus för att kvalitetssäkra och godkänna. 

Du kan enkelt boka ditt semesterhus här via NOVASOLs hemsida eller så är du välkommen att ringa direkt till oss. Vi kan då hjälpa dig att leta upp det perfekta boendet för just din semester. I Italien har vi ett brett utbud på semesterboenden där flera erbjuder egen pool, panoramautsikt, terrass eller alla tre samtidigt. Väljer du att hyra hus i Kalabrien kan vi hjälpa dig att hitta just den storlek på hus du söker och med de faciliteter du önskar.

Välkommen att hyra hus i Staletti med oss på NOVASOL idag!