Hyra hus i Praia a Mare

Det är nära foten av Italiens sydkust som du kan hyra hus i Praia a Mare. I kuststaden vid Kalabrien vaknar du till ett turkosblått hav i ett av våra semesterboenden. Som många av Italiens stränder är även dessa vita, och tar du dig lite inåt landet och upp på höjden får du en fantastisk panoramavy ut över medelhavet. Här kan du semestra som inte vill träffa på så mycket andra turister – detta är ett av Italiens ”oupptäckta” smultronställen, och som vill njuta i en solstol vid stranden eller som vill utforska områdets spännande guldklimpar. 

När du ska hyra semesterboende i Praia a Mare gäller det att ha mobil och kamera med mycket minne för här kommer du kunna ta många vackra foton och härliga semesterminnen.

Boende i Praia a mare med pool

Populära semesterhus i Praia A Mare

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Praia A Mare

Loading...

Semesterhus med pool i Praia A Mare

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Praia A Mare

Loading...

Semester med något för alla

I Praia a Mare kan du längs stränderna hitta många solstolar med parasoll att välja mellan. Det är ingen panik med att hinna i tid för att få bäst plats, här finns gott om utrymme för alla vid platserna och hela stranden hyser ett lugn. För den som blir hungrig finns det många restauranger och kaféer att välja på med mycket lokala produkter att välja bland. Det finns också några butiker för den som söker lite shopping.

Semester vid havet

Staden för äventyraren

Alla resesällskap har någon som gillar att aktivera sig på semestern. Genom att hyra hus i Praia a Mare behöver det inte gå en endaste dag utan att något nytt kan upptäckas och utforskas. Förutom att vara en kuststad längs fina vita stränder, är det också här som du kan hitta de mest spektakulära äventyren bara en bit ifrån stranden. 

Praia a Mare är en del av Pollino National Park, en oas för den som vill äventyra med forsränning eller forspaddling längs med Lao River. Även ett besök till grottorna vid Dino Island är ett måste för den som söker upplevelse och äventyr. Här hittar du grottor som Azzurra, Sarde, Frontone bland många andra och det är med kanot som du lämnar fastlandet för att utforska grottornas hemligheter. 

Bakom staden hittar du den mest kända grottan, Madonna Della Grotta – som är byggd inuti en av de många grottorna i området av Praia a Mare.

Semester i Praia a Mare

Semester i ett boende i Praia a Mare

Är du intresserad av att få det bästa av två världar är att hyra hus i Praia a Mare ett alternativ för dig. Du kan välja på semesterboenden som passar både stora som små sällskap. Vi har ett varierande utbud med både semesterhus och lägenheter, såväl nära havet som lite längre in på fastlandet. Genom att hyra semesterboende i Paria a Mare med NOVASOL kommer du komma närmare både lokalbefolkningen och skapa semesterminnen i omgivningar du inte kan hitta någon annanstans i världen. 

Väljer du att hyra hus i Kalabrien med NOVASOL kan du boka genom hemsidan eller att ringa direkt till oss. På NOVASOL har vi förmedlat semesterboenden och stugor i över 50år och har alltid kvalitetssäkrat våra boenden genom besök. 

Välkommen att hyra boende i Praia a Mare med NOVASOL idag!