Boende i Cattolica

Drömmer du om en härlig solsemester i Italien kan du boka något av NOVASOLs semesterlägenheter i Cattolica. Den populära semesterorten ligger vid Adriatiska kusten nära staden Rimini och landet San Marino. Om du planerar att hyra lägenhet i Cattolica nära havet och strand har du alla förutsättningar för en härlig semester! 

I Cattolica och området omkring har vi ett stort utbud av semesterlägenheter- och hus. Du kan till exempel boka boende nära Cattolica med pool för ett svalkande dopp. Du behöver inte heller lämna ditt husdjur hemma under din semester, då du kan boka lägenhet med hund.

Charmiga hamnen i Cattolica

Populära semesterhus i Cattolica

Loading...

Sol, bad och fantastiska stränder

När du har valt att hyra hus i Cattolica har du hamnat rätt om sol, bad och sandstränder är det du söker!

Den lilla semesterorten lockar semesterfirare årligen tack vare sina mjuka sandstränder och kristallklara vatten. Längs med strandpromenaden finns det flera restauranger och strandbarer. Med andra ord har du bästa förutsättningar för sköna dagar vid stranden.

Härlig strand i Cattolica

Sevärdheter och aktiviteter

Genom att hyra lägenhet i Cattolica har du en bra utgångspunkt för en spännande semester. Trots stadens lilla storlek finns det några sevärdheter som du inte får missa! Ett tips är att ta med familjen till vattenparken Acuario di Cattolicca

För den som är intresserad av kultur är ett besök till teatern Teotri della Regina att rekommendera. En annan sevärdhet är den vackra fontänen Fontana delle Sirene som fungerar som passage till stranden. 

Om du har bokat boende i Cattolica har du nära till spännande utflykter. Varför inte ta en tur till ett av världens minsta länder – San Marino. Ett stenkast bort har du även staden Rimini. Här kan du bland annat beundra historiska underverk så som Castel Sismondo, Tempio Malatestiano och Sant’ Agostino Rimini. Vill du spendera några dagar i staden kan du smidigt hyra hus i Rimini.

Magisk vy över Riminis gamla bro

Boka boende idag direkt online

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan slutet av 1960-talet. Längs med årens lopp har vi samlat på oss erfarenheter för att just göra din semester lyckad. Vårt arbete bygger på kvalité och trygghet och har idag ett stort utbud av semesterbostäder. Vi har även ett stort gott om semesterboenden i Emilia-Romagna. 

Du är välkommen att hyra lägenhet i Cattolica med omnejd redan idag!