Semesterhus i Lucca

Lucca har alltid lockat till sig Italienälskare och därför har naturligtvis NOVASOL även här ett fantastiskt utbud av semesterhus till uthyrning.

Lucca vid floden Serchio är en av de mest charmerande städerna i Toscana. Staden, som även är huvudorten i Luccaprovinsen, grundades av etruskerna och var sedan en romersk koloni, vilket man tydligt ser speciellt i centrum omkring Piazza San Michele, där bland annat man bevarat geniuna romerska gator.

Italien har i åratal varit ett populärt semestermål och NOVASOL har naturligtvis massor av bra aternativ till semesterhus fördelade över hela landet. Luccaprovinsen är bara ett av många härliga områden där du kan hyra in dig i våra lokala semesterbostäder. Vi har något för alla: villor, landställen och lägenheter. Med eller utan pool. Du bestämmer helt själv.

Själva staden Lucca vid floden Serchio är något utöver det vanliga, omgiven av den intakta stadsmuren. Man kan promenera längs denna och det tar cirka 4 timmar. Inne i stadskärnan är särskilt den imponerande Michelekyrkan värt ett besök. I ett hus precis i närheten föddes den berömda operakompositören Puccini år 1858. Han skrev bland annat 'La Bohème' och 'Madame Butterfly'.

Fick du en plötslig och ohejdbar lust att resa till Stövellandet? Boka då ett semesterhus med NOVASOL redan idag - det är enkelt och så går det fort. Välkommen att hyra ett semesterhus i Toscana hos NOVASOL!

Ferie i Toscana

Populära semesterhus i Lucca

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lucca

Loading...

Semesterhus med pool i Lucca

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lucca

Loading...