Semesterhus i Pisa

Se lutande tornet med egna ögon, upplev den historiska staden och Toscanas vackra natur. Att hyra hus i Pisa är ett bra sätt att utforska staden i din egen takt. NOVASOL har många års erfarenhet av att förmedla kvalitetssäkrade semesterbostäder i Italien.

Pisa är både namnet på staden nära Arnoflodens mynning och på provinsen Pisa i Toscanaregionen. Själva staden är känd långt utanför landets gränser på grund av det lutande tornet. En av stadens mest berömda invånare är vetenskapsmannen Galileo som bland annat utförde sina gravitationsexperiment från det lutande tornet. Ska du hyra hus i Pisaprovinsen och ankommer med flyg, landar du antagligen på stadens flygplats Galileo Galilei.

Upplev Pisa i Italien

Populära semesterhus i Pisa

Loading...

Pisa – mycket mer än ett lutande torn

Ska du hyra hus i Pisaprovinsen måste du självklart besöka det lutande tornet som är med på UNESCOs världskulturarvslista. Men förutom tornet på Piazza dei Miracoli är även den bländande vita domkyrkan, dopkapellet och kyrkogården alla värda ett besök när du hyr semesterhus i Pisa. Pisa bjuder även på många vackra palats vid torget piazza dei Cavalieri och fina kyrkor som till exempel den gotiska kyrkan Santa Maria della Spina.

Med ett semesterhus i Pisa får du även många tillfällen att koppla av i naturen. Pisa ligger vid Arnoflodens mynning och i närheten finns härliga stränder som till exempel Calambrone, stranden vid Tirrenia eller bländande vita Marina di Pisa. Tycker du om att vandra eller cykla, finns vackra naturområden och bergspartier i Toscanas norra del.

Kvalitetssäkrade hus och lägenheter i alla prisklasser

Även i Pisa kan du välja mellan massor av härliga semesterhus. NOVASOL har ett stort utbud av semesterbostäder i Italien och naturligtvis också i Pisaprovinsen. Vi har traditionella semesterhus i Pisa, spännande semesterlägenheter med soliga altaner och storslagna semesterhus i Toscana med utomhuspool. Se bilder, läs om våra semesterbostäder i Pisaprovinsen och boka bostad online i dag.

Att hyra hus i Pisa via NOVASOL är tryggt. Vår kunniga personal har kvalitetssäkrat alla semesterhus i Toscana och när du hyr en av våra semesterbostäder i Pisa ingår även vårt trygghetspaket. Vill du ställa frågor om våra semesterhus i Pisa med omnejd är du välkommen att kontakta oss per telefon eller via mejl.