Semesterhus i Chianti

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Chianti och njut av traktens fina vin, gott sällskap och härliga cykelturer på den toscanska landsbygden. Att hyra hus i Chianti är ett bekvämt sätt att utforska Toscana och ta del av den italienska mat- och dryckeskulturen. NOVASOL har semesterbostäder i Chianti i alla storlekar och prisklasser.

Chianti ligger i en dalgång i regionen Toscana i mitten av Italien. De utsökta vinerna som produceras i Chianti har varit kända sedan etruskernas tid och det är vinet som har gjort detta vindistrikt världskänt. Några av de mest kända vinerna kommer från området Chianti Classico och ska du hyra hus i Chianti får du många tillfällen att avnjuta vinet, både på terrassen och på någon av de närbelägna vingårdarna.

Ferieboliger i Chianti

Populära semesterhus i Chianti

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Chianti

Loading...

Semesterhus med pool i Chianti

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Chianti

Loading...

En semester i smakens tecken

Oavsett om du älskar vin eller natur kommer du att älska att hyra hus i Chianti. Med ett semesterhus i Toscana bor du omgiven av vinrankor, olivplantage, vetefält och kastanjeskogar. Många besökare tar tillfället att snöra på sig vandrarkängorna för att uppleva det fantastiska landskapet i sin egen takt. Även om Toscana är en populär region finns det fortfarande semesterhus i Chianti där du kan vara i fred och umgås med familjen.

Att hyra hus i Chianti är en mycket bra idé om du tycker om utflykter. Från ett semesterhus i Chianti kan du hyra cykel och cykla omkring bland traktens vingårdar, delta i provsmakningar och lära dig mer om den spännande vinproduktionen. Passa även på att köpa med dig några flaskor som en souvenir från vistelsen i ett semesterhus i Toscana.

Hyr hus i vindistriktet Chianti

Det finns många anledningar att hyra hus i Italien via NOVASOL. Alla våra semesterbostäder i Chianti ägs av privatpersoner vilket gör att du kan semestra som en infödd italienare och uppleva lokalbefolkningens seder och bruk. Känns det otryggt att hyra hus i Italien från Sverige? Då kan vi lugna dig med att alla våra semesterhus i Chianti kvalitetssäkrats av kunnig personal och att du alltid kan vända dig till NOVASOL om du har frågor eller funderingar. Har du hittat ditt drömhus? Då är du välkommen att boka Chianti här online eller ringa till oss!