Hyra hus i Castiglione della Pescaia

Välkommen att boka boende i en av Toscanas mest omtyckta orter - Castiglione della Pescaia. I denna lilla pittoreska stad blandas milslånga sandstränder längs havet med kullerstensprydda gator i centrum.

Castiglione della Pescaia är stället för dig som vill njuta av Toscana på din semester, men slippa trängas med alla de turister som befinner sig i de mer nordliga delarna.

Castiglione della Pescaia vid Toscanas kust

Populära semesterhus i Castiglione Della Pescaia

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Castiglione Della Pescaia

Loading...

Semesterhus med pool i Castiglione Della Pescaia

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Castiglione Della Pescaia

Loading...

Sevärdheter och stränder

Castiglione della Pescaia är ursprungligen en gammal fiskeby och än idag kan man se fiskare som under kvällen lägger till i hamnen för att leverera sin fångst till restaurangerna i staden. Naturligtvis gör detta att utbudet av mat präglas mycket av fisk och skaldjur, utöver den Toskanska maten.

Ett tips är att ta dig ner till hamnen i Castiglione della Pescaia när fiskebåtarna lägger till för att köpa dagsfärsk fisk till ett bra pris.

Staden och dess läge är också en perfekt utgångspunkt för dig som vill ha en mer aktiv semester. Härifrån kan du ta dig ut i de lummiga omgivningarna runt staden för långa promenader eller cykelturer i naturen

Som så många andra städer i Italien stoltserar även den här med sin historia. För dig som är intresserad av det vill vi tipsa om att besöka Vetulonias ruiner och Casa Rossa Ximenes.

För dig som är ute efter att bada så sträcker sig de långa fina sandstränderna utmed staden, vilket gör det enkelt för er att ta er från ert boende för ett dopp i det vackra blå.

Ett boende nära havet i Castiglione della Pescaia, Toscana

Aktiviteter i området

Känner du för att byta omgivningar någon dag rekommenderar vi en biltur till Punta Ala som ligger norr om staden. Även här har NOVASOL ett varierat utbud av semesterhus för dig som vill hyra hus i Toscana, om ni skulle tycka att detta område verkar mer intressant. Här bjuds du på en väldigt vacker natur, en fin sandstrand och kristallklart badvatten. Ett tips är att lägga en stranddag här för lite miljöomväxling. Här kan du även hitta flera fina restauranger att äta på för en billig peng. 

Är du på resa med familjen kan vi också tipsa om ett besök på Aqua Village, ett stort äventyrsbad i staden Follonica. Det ligger inte långt ifrån Castiglione della Pescaia och kommer helt klart uppskattas av både stora och små. Här kan ni alla njuta av en dag i glädjens tecken och roas av de långa vattenrutschbanorna och poolerna. Här finns även ett stort lek- och spelområde där du kan hoppa studsmatta, gå i cirkusskola eller varför inte utmana barnen på en match såpfotboll? Denna park har garanterad skrattgaranti.

Möjlighet att hyra hus med pool i Castiglione della Pescaia

Boka Castiglione della Pescaia direkt online

Du är varmt välkommen till oss på NOVASOL för att boka boende i Castiglione della Pescaia. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder just här med omnejd så vi hoppas att du hittar något som passar dig. Välj mellan att hyra hus eller att hyra lägenhet.

I området kan du välja bland flera hus med faciliteter som pool, tvättmaskin, AC, eller varför inte slå till på ett hus med bubbelpool? Möjligheterna är många.  Vi har ett stort utbud för dig som vill hyra hus vid Toscanas kust och bo med närheten till havet. Med allt från riktiga lyxvillor till semesterhus och lägenheter för en billigare peng.

Varmt välkommen att hyra hus i Castiglione della Pescaia genom oss i vackra Toscana!