Semesterhus i Tavarnelle Val di Pesa

Njut av livet i Tavarnelle Val di Pesa omgiven av vinmarker och olivlundar. Här i en av Italiens vackraste trakter kan du hyra skönaste sommarhuset med NOVASOL.

Tavarnelle Val di Pesa i Florensprovinsen är en trevlig stad med bra shoppingmöjligheter och massor av byggnader i typisk lantlig stil. Stadens namn kommer från krogarna, taverna, som tidigare låg här längs vägen från Siena till Florens och därifrån vidare till Rom.

Med NOVASOL kan du välja mellan en mängd spännande sommarhus fördelade över hela Italien. Även här i trevliga Tavarnelle Val di Pesa hittar du semesterbostäder med själ och charm. Hyr till exempel landstället med den mest enastående panoramautsikten över området. Eller kanske en lägenhet i en omrenoverad gammal lada? Kolla in utbudet redan idag - och boka ditt semesterhus i Toscana. Snabbt och enkelt.

När du funnit dig tillrätta i Tavarnelle Val di Pesa och är redo för att gå på utflykter i området, då är en tur till den charmerande medeltidsstaden San Gimignano med dess berömda torn väl värt ett besök. Själva Florens stad och vackra Siena är naturligtvis också ett måste när du vistas i Toscana.

I 50 år har NOVASOL sysslat med stuguthyrning och är idag stolta över att kunna kalla sig nordeuropas största i branschen. Bra utbud och god service - det är hemligheten bakom framgången.

Ferien in der Toskana

Populära semesterhus i Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...

Semesterhus med pool i Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...