Hyra hus och lägenheter i Genua

Boccadasse i Genua

Hyra hus och lägenheter i Genua

Genua – eller Genova som det heter på italienska – är en fascinerande stad alldeles vid havet i Italien. Genua, som ligger i Ligurien, är inte bara känd för sin historia utan även med avseende på gastronomin och kulturen i området.

Det finns många anledningar till varför du definitivt borde hyra hus i Genua med omnejd och besöka denna vackra, regionala huvudstad. Våra semesterhus i Ligurien finns i alla storlekar och former, så du kan definitivt hitta ett boende som uppfyller dina behov och önskemål, oavsett vem du reser med.

Populära semesterhus i Genua

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Genua

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Genua

Loading...

Historiska sevärdheter

Genua är en stad full av liv och ett idealiskt semestermål för resenärer i alla åldrar! För de som vill, finns det många ställen att tillbringa härliga utekvällar på stan. 

För älskare av historia och kultur erbjuder den liguriska huvudstaden många museer som exempelvis Palazzo Reale-museet och Galata, som är det viktigaste maritima kommunikationsmuseet i Medelhavet. Förutom museum finns det flertalet teatrar att besöka på semester, inklusive Teatro Carlo Felice och Teatro Stabile di Genova

En annan intressant sevärdhet som du definitivt bör besöka under din vistelse i en av våra semesterbostäder i Genua är Palazzo Ducale, hem till många utställningar och kulturella evenemang. Det är också en fascinerande byggnad på utsidan, med fasader som består av flera medeltida byggnader och nya detaljer som byggts på med tiden. Palatset är vackert byggt i gotisk stil och har två huvudfasader, en som vätter mot Piazza Matteotti, och den andra mot Piazza De Ferrari.

Palazzo Reale i Genua, Ligurien

Genua med barn

En av de mest besökta platserna i Genua är definitivt stadens mycket kända akvarium – Acquario di Genova. Det är det största akvariet i Europa, beläget i stadens gamla hamnområde. 

Acquario di Genova har haft miljontals besökare sedan 1992 för att beundra de cirka 15 000 djur från 600 olika arter som akvariet huserar. Alla arter bor i miljöer som reproducerar djurens naturliga livsmiljöer i minsta detalj. För en semester i Genua med barn är akvariet det perfekta stället att spendera en eftermiddag och beundra så många olika arter från nära håll. Du kan enkelt besöka Acquario di Genova och många andra intressanta platser i denna stad, genom att hyra en av våra semesterbostäder i Ligurien

För att ge en intressant vistelse för dina barn, besök Citta dei Bambini, ett utbildningsområde för barn från 2 till 13 år. Här kan de ha roligt och samtidigt upptäcka vetenskap och teknik tack vare de interaktiva multimediautställningarna. Det finns något som passar alla åldrar, så att alla barn kan ha roligt att lära sig. Med en semesterbostad i Genua kommer du till en stad som passar alla besökare, från den äldsta till den yngsta!

Utsikt mot havet från semesterhus i Genua, Italien

Boka boende i Genua till din semester

Hos NOVASOL har du ett brett urval av semesterbostäder i Italien. I utbudet kan du bland annat välja mellan att hyra lägenhet och hyra hus i Genua. Alla våra semesterbostäder är utrustade med komfort och frihet som får dig känna dig som hemma. 

Genom att anpassa sökkriterierna här på vår hemsida visar vi de semesterhus och semesterlägenheter som passar valen du gjort. Det gör det lätt för dig att välja boende för drömsemestern med din familj, dina barn och till och med din hund! Välj vad som just du önskar. Kanske vill ni bo strax utanför Genua och då hyra hus med egen pool? Eller vid havet?

NOVASOL har lokala kontor till vilka du genom att ringa eller skicka ett mail kan få hjälp med att välja ditt idealiska boende i Genua, få hjälp med funderingar och svar på dina frågor. Välkommen till oss på NOVASOL för att boka ditt boende i Genua redan idag!

Boende i Genua med pool och havsutsikt