Semesterhus och semesterlägenheter i Rapallo

Lockar ett semesterboende i Rapallo för din nästa semester i Italien? Rapallo ligger nära de liguriska kullarna och är ett känt kultur- och turistcentrum inte långt från Genua. Här guppar båtarna harmoniskt vid de typiska, färggranna fiskarhusen i Tigullio-bukten och stadens centrum karakteriseras av två floder, Boate och San Francesco

Våra semesterhus i Rapallo gör dessa platser till ett idealiskt resmål för dem som vill strosa runt i den grönskande vegetationen i området. Njut av utsikten och kullarna som höjer sig över det liguriska havet. Från en semesterbostad i Rapallo kan du få det hela. Koppla av på kvällen på din privata terrass och njut av den härliga milda havsluften.

Havsutsikt från lägenhet i Rapallo, Italien

Populära semesterhus i Rapallo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rapallo

Loading...

Semesterhus med pool i Rapallo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rapallo

Loading...

Ett område med rik historia

Rapallo anses vara en av de vackraste platserna i Ligurien. Området där Rapallo är beläget har bebotts sedan 700-talet f.Kr. och har varit föremål för erövring och centrum för viktiga historiska händelser. 

Områdets rika historia kan upplevas på många sätt under semestern. Konstruktionen av järnvägslinjen i slutet av 1800-talet ledde fram till en mycket viktig vändpunkt för stadens turism. Järnvägen bidrog till en stor förbättring av den liguriska Rivieran. 

Slottet på havet, Castello sul Mare, även känt som det "medeltida slottet" är definitivt stadens landmärke. Vi rekommenderar varmt ett besök till slottet under din semester i Rapallo. Många av våra semesterbostäder i Rapallo ligger nära slottet och även de boenden som är belägna längst bort från centrum ligger fortfarande inom räckhåll till attraktionerna i staden. Utrustade med alla bekvämligheter, är NOVASOLs semesterbostäder i Rapallo alla olika, där var och en har sin charm. Du hittar säkert ett boende som tilltalar just dig!

Slottet vid havet i Rapallo i Ligurien

Händelser och festivaler i Rapallo

Om du väljer att hyra hus i Rapallo kommer du finna dig själv mellan stränder och lokala traditioner. För att uppleva det traditionella och den äkta liguriska andan, finns det inget bättre tillfälle än att delta i en av landsbygdens många festivaler och låta dig förflyttas till en förtrollande atmosfär. 

Sommarälskare som väljer att bo i ett av våra semesterhus i Rapallo kan delta i Madonna di Montallegros festival och besöka marknaderna som sträcker sig från centrum till havet. För turister som vill resa på vintern, är julmarknaderna i Castello och San Sebastiano-mässan, med bås fulla av kulinariska specialiteter och lokala produkter, ett måste. Njut av din semester i Ligurien och slappna av från vardagen. Du förtjänar det!

Boende i Rapallo med pool

Boka boende i Rapallo för nästa Italiensemester

Att hyra hus eller lägenhet i Rapallo är ett utmärkt alternativ om du vill uppleva Ligurien och det italienska havet. Det passar också bra för dig som letar boende i Genua men kan tänka dig att bo en bit ifrån. 

NOVASOLs semesterhus i Ligurien är utformade för att välkomna besökare under årets alla årstider och ge dem den härliga semesterupplevelse som de förtjänar. Vårt utbud av semesterlägenheter och semesterhus i Italien är väldigt brett. Men oroa dig inte: för att boka boende i Rapallo som passar just dig och dina behov, justera enkelt sökfiltren efter dina kriterier. Det gör det lättare för dig att planera din nästa semester i en semesterbostad i Rapallo. 

Välj om du vill hyra hus eller semesterlägenhet, om ditt boende ska ligga nära havet, och/eller om det ska finnas en pool. Fyll även i hur många no är som reser, så uppdateras listan över lediga semesterbostäder i Rapallo. Oavsett om du är på semester i Ligurien med hela familjen eller dina vänner, hoppas och tror vi du kommer hitta ett boende i Rapallo som passar just dig – välkommen!