Semesterhus på Sorrentohalvön

Rezerwuj dom wakacyjny w Kampanii

Semesterhus på Sorrentohalvön

Att hyra hus på Sorrentohalvön är semester när den är som bäst. Bo i ett av våra semesterhus på Sorrentohalvön och kom nära kulturen, människorna och den mysiga staden. Du kan boka semesterbostäder i Kampanien dygnet runt, året runt här på vår hemsida.

Vackra Sorrento är belägen i Kampanien och är ett populärt val för bröllopsresor på grund av den idylliska och romantiska stämningen som vilar över staden. Från Sorrentohalvön är det nära till kulturmetropolen Neapel, vackra ön Capri eller spännande Pompeji.

Populära semesterhus i Sorrentohalvön

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sorrentohalvön

Loading...

Semesterhus med pool i Sorrentohalvön

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sorrentohalvön

Loading...

Upplev det vackra Italien i Sorrento

Vakna upp till ännu en härlig dag i ditt semesterhus i Sorrento, ät en lyxig frukost på terrassen och njut av havsutsikten. Ta med familjen till stranden Leonelli där ni kan njuta av solen, leka vid vattenbrynet eller koppla av i skuggan med en god bok. Sorrento har inte särskilt många stränder, men stadens besökare lapar gärna sol från klipporna eller terrasser. Älskar du att bada, kan vi glädja dig med att flera av våra semesterhus i Sorrento har pool.

Tröttnar du på strandliv, kan du ta dig in till stadskärnan för att ströva omkring bland de trånga gatorna, handla lokala specialiteter och titta på stadens vackra kyrkor.

Välkommen att hyra hus på Sorrentohalvön

Vill du tillbringa ledigheten i ett semesterhus på Sorrentohalvön, kan du hyra semesterbostad i Italien online här och nu. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder i Kampanien i över tio år och har anpassat vårt utbud av semesterhus i Sorrento efter våra gästers önskemål. Alla våra semesterbostäder på Sorrentohalvön är privatägda och inredda helt efter ägarens egen stil och smak. Det gör att du får bo som en italienare på riktigt. Vill du uppleva ”la dolce vita” under vistelsen, kan du beställa egen kock i vissa av våra bostäder.

Det är säkert att hyra en av våra semesterbostäder i Sorrento. Alla våra semesterbostäder i Kampanien besiktas regelbundet av vår personal. Dessutom så ingår ett trygghetspaket när du hyr semesterbostad i Italien på Sorrentohalvön. Har du några frågor om att hyra hus på Sorrentohalvön eller vill ha hjälp att till exempel beställa sänglinne och köpa städning, kan du kontakta vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL och Sorrentohalvön!