Semesterhus i Vico Equense

Drömmer du om att hyra hus i Kampanien? Med ett semesterhus i Vico Equense får du gott om tid att uppleva Italiens vackra kust med karga klippor, lummig grönska och turkosblått hav. Novasol har semesterhus i Italien vid Sorrentokusten i alla prisklasser och storlekar.

Vico Equense i Neapelprovinsen är en trevlig by där du har allt inom räckhåll. Spännande sevärdheter, romantiska kuststäder, härliga sandstränder och kulinariska höjdpunkter. Om du längtar efter att få skämma bort dina sinnen ska du hyra hus i Vico Equense.

Case vacanza a Vico Equense

Njut av ledigheten med en av våra semesterbostäder i Vico Equense

Vakna upp utvilad till ännu en solig dag på Sorrentokusten. Bor du i den mysiga byn Vico Equense, får du en skön semester med sol, bad och avslappning. Utanför byn finns både sandstränder och klippor där du kan njuta av solen. I byn finns även ett välgörande termalbad. Passa på att ströva omkring i byn, besöka det lilla arkeologimuséet och att dricka ett glas kall limoncello - likör gjord på lokala citroner.

Att hyra hus i Vico Equense är en bra bas för utflykter. Från ditt semesterhus i Vico Equense är det bara 10 kilometer till den romantiska staden Sorrento. Andra sevärdheter i området är Amalfikusten, Vesuvius, Pompeji och Herculaneum. Reser du med barn är en tur till nöjesparken Edenlandia utanför Neapel en mycket bra idé. Utanför Neapel finns även ett vattenland och ett zoo.

Passa på att hyra hus i Vico Equense

Novasol har funnits sedan 1968 och förmedlar privatägda semesterhus i Italien för alla önskemål och plånböcker. Fördelen med privatägda semesterbostäder I Vico Equense är att du får semestra som en infödd italienare och får en chans att komma närmare kulturen. Våra semesterhus i Vico Equense är unika och mycket populära – boka nu för att få just den bostad som du vill ha.

Att hyra hus i Vico Equense via Novasol är tryggt. Ska du hyra hus i Kampanien vid Sorrentokusten ingår ett trygghetspaket med ett grundavbeställningsskydd. Förutom trygghet kan vi på Novasol svara på frågor kring ditt boende. Välkommen till oss för att hyra semesterhus i Vico Equense!