Semesterhus vid Amalfikusten

Vill du semestra på en av världens vackraste platser? Då ska du hyra hus vid Amalfikusten. Med ett semesterhus vid Amalfikusten får du gott om tid att njuta av sol och bad, upptäcka kustens pärlor och smaka regionens specialiteter.

Den magiska Amalfikusten sträcker sig från Cetara till Positano på den södra delen av Sorrentohalvön. Kusten är så vacker och så historiskt intressant att UNESCO har valt att fridlysa kustlinjen så den även kan njutas av kommande generationer. Att hyra hus vid Amalfikusten är populärt och kusten är också ett omtyckt mål för bröllopsresor. Bor du i Amalfi måste du även provsmakaspecialiteten limoncello, färsk pasta, skaldjur och färskosten ricotta.

Utsikt vid Amalfikusten i Italien

Populära semesterhus i Amalfikusten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Amalfikusten

Loading...

Semesterhus med pool i Amalfikusten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Amalfikusten

Loading...

En plats som får dig att tappa andan

Glittrande hav, hemliga vikar, dramatiskt stupande berg och pittoreska byar. Hyr du semesterhus vid Amalfikusten kommer du att förtrollas av kustens skönhet. 1953 besökte författaren John Steinbeck staden Positano och beskrev den som: 'It is a dream place that isn't quite real when you are there and becomes becokningly real after you have gone'.

Att hyra hus vid Amalfikusten är en bra idé om du vill fly vardagens måsten för en stund. Amalfikusten är berömd för sitt vackra landskap, men långa sandstränder är inte kustens starka sida. Du kan sola och bada i små vikar, ta dig till klapperstenstranden Marina de Cantona eller hyr hus vid Amalfikusten med pool.

Upplev Amalfikusten med en trygg semesterhusförmedlare

Drömmer du om en semester vid Amalfikusten kan du hyra hus i Kampanien via NOVASOL. NOVASOL har funnits sedan 1968 och vi är stolta över att kunna erbjuda härliga semesterbostäder vid Amalfikusten. Eftersom alla våra semesterhus i Italien är privatägda, är vårt sortiment unikt. Vi har semesterhus vid Amalfikusten i alla prisklasser: från enkla hus till moderna lägenheter med havsutsikt och lyxiga villor med pool.

Du hittar vårt breda utbud av semesterhus i Italien på vår hemsida. Där kan du boka semesterhus vid Amalfikusten och även läsa mer om våra destinationer. Önskar du en mer personlig service, kan du ringa vår kundtjänst som gärna hjälper dig att hyra hus i Kampanien. När du bokar en av våra semesterbostäder vid Amalfikusten ingår även ett trygghetspaket.