Semesterhus i Castellabate

Vill du se en annan sida av Italien, hyr semesterhus i Castellabate. Att hyra hus i Castellabate är ett bra sätt att lära känna regionen och utforska Italiens kultur och historia. NOVASOL har härliga semesterbostäder i Castellabate att erbjuda.

Castellabate är en liten stad belägen bland bergen i nationalparken Cilento i regionen Kampanien. I början av 1100-talet grundades ett slott på bergets topp och staden Castellabate växte upp kring slottet. Castellabates medeltida gator och torg har lett till att UNESCO listat staden som världsarv. Hyr du semesterhus i Castellabate kan du även passa på att besöka grannstaden Santa Maria di Castellabate som ligger vid kusten.

Ferienhäuser - Castellabate

Populära semesterhus i Castellabate

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Castellabate

Loading...

Semesterhus med pool i Castellabate

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Castellabate

Loading...

Upplev natur och kultur genom att hyra hus i Castellabate

När du har funnit dig tillrätta i ditt semesterhus i Castellabate är det bara att gå ut på upptäcktsfärd. Ströva omkring bland de trånga medeltida gatorna, titta på slottet och beundra arkitekturen. Vill du njuta av sol och bad kan du ta dig till grannstaden Santa Maria di Castellabate där det finns fina stränder.

En vistelse i Castellabate är även en bra chans att uppleva Italiens natur och matkultur. Från Castellabate kan du vandra eller cykla i nationalparken Cilentos vackra landskap med olivlundar, karga berg, grottor och kastanjeskogar. Efter en ansträngande dag kan du belöna dig med regionala läckerheter som till exempel pasta med skaldjur eller Capresesallad med tomat, basilika och buffelmozzarella. Avsluta med ett glas av citronlikören limoncello.

Finn ditt semesterboende hos NOVASOL

Är du intresserad av att känna historiens vingslag, kan du boka en av Novasols semesterbostäder i Castellabate online eller över telefon. På nätet kan du söka bland våra semesterhus i Castellabate och välja ett som passar dig. Vi har semesterbostäder i Kampanien i alla prisklasser: vissa är enkla, andra har pool och i några av våra hus kan du även beställa en egen kock.

Det är tryggt att hyra hus i Italien via semesterhusförmedlaren Novasol. Alla våra semesterhus i Kampanien är regelbundet besiktade av vår kunniga personal på plats i Italien och ska du hyra hus i Castellabate ingår även ett trygghetspaket. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Italien vid Castellabate!