Semesterhus i Cilento

Tänk att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Cliento! Ska du hyra hus i Cliento får du många tillfällen att njuta av förtrollande natur, havsbad och italiensk kultur.

Salernobukten är belägen i området Cilento som är en del av regionen Kampanien. Kampanien stoltserar med vacker natur och i Cilento ligger en av Italiens största nationalparker. Vill du hyra hus i Cilento, kan NOVASOL erbjuda semesterhus vid till exempel Castellabate och San Mauro Cilento.

Ferienhaus - Cilento

Populära semesterhus i Cilento

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Cilento

Loading...

Semesterhus med pool i Cilento

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cilento

Loading...

En mer personlig semester i Kampanien

Det finns många fördelar med att hyra hus i Cilento via NOVASOL. Med ett semesterhus i Cliento kan du själv styra över din semester. Du kan stiga upp när du vill, slipper trängas och kan värma välling i köket när som helst. Alla våra semesterbostäder i Kampanien ägs av privatpersoner vilket ger dig möjlighet att semestra som en infödd italienare.

Att hyra hus i Cliento är ett bra val om du vill utforska Salernobukten lite närmare. Från ett semesterhus i Cilento kan du ta en tur till nationalparken där du kan vandra och njuta av utsikten över mjuka kullar, floder och bergig kust. Här finns cirka 1 800 olika växtarter, ett rikt djurliv och spännande kulturhistoria.

Genom att hyra hus i Cliento får du många chanser till sol och bad. Det finns vackra stränder strax väster om Salerno, men ett hett tips är att ta sig till nationalparken i Cilento där det finns många härliga stränder. Några exempel är Lago beach, stranden vid Santa Maria di Castellabate eller stranden Trentova.

Hyr semesterhus i Cilento året om

Blev du inspirerad att hyra hus i Cliento, kan du boka en av våra semesterbostäder i Kampanien. NOVASOL har ett härligt utbud av semesterhus i Cliento. Om du vill hyra hus i Italien i Cliento kan du boka här på hemsidan eller kontakta NOVASOLs svenska kundservice. I vårt utbud finns allt från enkla semesterbostäder till moderna lägenheter med havsutsikt och traditionella villor i lantlig miljö. Mat är en viktig del av det goda livet och ska du hyra hus i Italien kan du till och med hyra kock till vissa av våra exklusiva hus. Välkommen att hyra semesterhus i Cliento hos NOVASOL!